Din ciclul – Avantajele noii nomenclaturi de partid: Am fost numit director!

Trăim vremuri penibile, și nu de azi sau de ieri, ci de când ne știm. Spațiul carpato-danubiano-pontic ne oferă zilnic cate-o mostră de nesimțire, de frumos, de hilar, de dezamăgire, “daruri” pe care le primim și de care ne bucurăm. Sau nu…
In ultimii 30 de ani, politicul ne-a oferit, cu livrare permanentă, cele mai inedite și neașteptate personaje, care au făcut cele mai surprinzătoare declarații și care au intrat cumva în memoria colectivă.
Fiecare partid are faliții lui, iar pentru că pe val se află PNL, vom zăbovi o clipă la un personaj din acest partid – filiala Giurgiu.
Este vorba despre fostul consilier local – Mihai Matei.
Omul n-a strălucit niciodată, nu a ieșit în evidență cu nimic notabil, a încercat cateva combinații, a fost ba cu unii, ba cu alții, a fost iepuraș în partid – mărunțișuri…
Acum este director general adjunct la Administrația Zonei Libere Giurgiu. Fără concurs pe post.
NUMIT, pe criterii de competență, cum altfel. Așa cum chiar el scrie în cererea de demisie din functia de consilier local al municipiului Giurgiu.
Nu că ar fi o pierdere pentru Consiliul Local, dar ne întrebăm care este câștigul pentru Zona Liberă?
“Am fost numit în funcția de director general adjunct”… De cine, că nu se spune nimic? Cine este entitatea care a aflat despre calitățile domnului Matei și… l-a numit?
De la nomenclatura Partidului Comunist Român și până acum, nimic nu s-a schimbat. Singurul criteriu de performanță, de competență, este apartenența la noua nomenclatură.
Si ne întrebăm de ce suntem la coada Europei…
Iadu Michiduță