Domnu’ Velicu Florian, dacă tăceai…

Domnu’ Florian Velicu ne cearta intr-o postare, cu superioritate studiata indelung in fata oglinzii, dar nu realizeaza ca oglinda domniei sale deformeaza grav realitatea.
In urma publicarii articolului: Din ciclul “uite cine rade” – fake news-urile lui Florian Velicu (https://opiniagiurgiu.ro/editorial/din-ciclul-uite-cine-rade-fake-news-urile-lui-florian-velicu/) – personajul principal, eroul materialului si-a fortat neuronii in incercarea de a ne spune ca el nu este traseist nici cat negru sub unghie, doar a trecut cativa ani pe la PDL si alti cativa ani pe la PP-DD…
Iata mai jos fraza care l-a urticat pe domnu’ Velicu si i-a “revergorat” samanta de scandal:
“Lasand deoparte traseismul domniei sale (despre care spunea deunazi ca este asumat) – PDL, PP-DD, PNL (cu scuze, dar nu avem informatii de activitatea sa politica de dinainte de PDL) – secretarul general al PNL (cum o fi ajuns pe functia asta cu un asemenea trecut?) face valuri cand ar trebui sa taca malc.”
Iar mai jos, iata comentariul (raspuns) aceluiasi personaj cu functie in PNL Giurgiu:
“Domnule Diaconescu, dacă nu știți faputul că PDL și PNL au fuzionat si împreună formează PNL-ul de astăzi, iar PP-DD a fost radiat din Registrul partidelor politice, înseamnă că fie dezinformati cu bună știință fie doriți să mă puneți intr-o situație penibilă.
Apropo, la PSD nu am fost niciodată, iar înainte de 2007 nu am activat politic!
Toate cele bune si obiectivitate (înainte de toate) în activitatea jurnalistică!”
N.R. Nicaieri in articol nu spunem ca PDL nu ar fi fuzionat cu PNL sau ca PP-DD nu ar fi fost radiat din Registrul partidelor. Spunem doar ca domnu’ Velicu a fost membru al acestor partide. Iar acum este la PNL.
Ii aducem aminte “lu’ domnu’ Velicu” ca domnia sa a fost adus(a) in PNL (de la PP-DD) in anul de gratie 2016, pe cand presedintele filialei de la Giurgiu era Gheorghe Stefan. Mai mult, fuziunea PDL cu PNL nu are nicio legatura cu domnu’ Velicu “pentru ca fiindca” domnu’ in cauza nu mai era membru PDL.
In ce priveste referirea la obiectivitatea noastra, aceasta speta ii cam depaseste atributiunile, de aceea indraznim sa il sfatuim pe domnu’ Velicu sa se ocupe de obiectu’ numit politica si de obiectivitatea de a fi corect si cu altii, nu numai cu domnia sa.
I.D.