Giurgiu: Au fost descoperite “artefacte” liberale îngropate de peste 10 ani

In plină campanie electorală, când „tot ţiganu’ își laudă ciocanu’ “, când unii candidaţi la Primarie sunt idolatrizaţi până la orgasm fizic de fani imberbi, s-a întâmplat să se facă o descoperire epocală, care pune în dificultate măreţele și solidele, durabilele lucrări făcute de liberali în municipiul Giurgiu.
In urma unor săpături pentru aducţiunea canalizării pluviale din zona Obor – municipiul Giurgiu – șantieriștii au fost stupefiaţi de descoperirea făcută. Secretul îngropat de peste 10 ani de zile a ieșit la iveală: în zona respectivă s-a pus asfalt direct peste groapa de gunoi!Liberalul Lucian Iliescu, cu toată dragostea, nu a fost la prima ispravă de acest fel, rușinoasă de altfel pentru o administraţie liberală sănătoasă. Să nu uităm de “ţoclul” lui Mihai Viteazu din sensul giratoriu de la spital, care a fost construit “special” să-l dărame pe domnul Tării Românești, fără niciun fir de armătură.
Iar dacă aţi uitat, vă reamintim că același edil liberal, în același loc, a turnat betonul pentru soclul voievodului fix peste gurile de canal care marcau un nod important din canalizarea orașului.
Din aceeasi serie de măreţe realizări ale administraţiei liberale în municipiul Giurgiu vă recomandăm romanele “Cum să fentezi toate proiectele cu fonduri UE în exerciţiul 2007 – 2013” sau “Cum să faci aducţiune de apă în cartierul Ramadan la adâncimea optimă pentru… apă caldă – 35 cm”, “Cum să f_ _ i un million de euro pe strada Gării”, etc.
Dacă punem la socoată și “artefactele” recent descoperite, zău, parcă se clatină zdravăn încrederea în mult lăudata administraţie liberală.
P.S. Am luat în calcul și excepţiile, care să confirme regula.
Iadu Michiduţă