Karma – Sefa DSP, pozitivă; prefecta şi subprefectul, suspecţi – instituţiile statului în pericol de a fi închise!

După ce a răspuns fără crâcnire ordinelor politice şi l-a ţinut pe Mina arestat la domiciliu, brusc, şefei DSP Giurgiu i s-a defectat karma şi i s-a stricat feng shui-ul.
Autorităţile – prefectul Aneta Matei, directorul adjunct al DSP, Gelu Ciobanu – tac mâlc, în situatia în care domniile lor sunt contacţi direcţi (doar împreună au complotat pentru ilegalitatea de a-l ţine pe şeful CJ închis în casă, până politicul îşi rezolvă problemele).
Iar încercarea lor de a se acoperi nesemnând hârtii oficiale, nu îi absolvă de faptele comise, mai curând sau mai târziu vor raspunde penal…
Până una-alta, karma îşi face treaba cu precizia unor instrumente… de mecanică fină. Si cum nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită, aflăm că Claudia Micu, numită director al DSP Giurgiu direct din onoranta funcţie de consilier superior în instituţie, ar fi pozitiva (altă ironie a sorţii) după o testare SARS-Cov-2.
Karma i-a tras doamnei în cauză o lovitură cu returul, după răspunsul dat lui Marian Mina în cursul zilei de miercuri, un răspuns în bătaie de joc, din care reiesea doar faptul că “aşa vrea muschii DSP-ului”.
Surse din Prefectură spun că şefa DSP ar fi fost, tot miercuri (probabil când s-a ticluit răspunsul de mai sus) în sediul Prefecturii, unde a stat de vorbă cu prefecta Aneta Matei şi subprefectul Mirel Brăgaru.In aceste condiţii, vrem să ştim dacă se va închide Prefectura şi DSP-ul, locurile unde îşi bea doamna Micu cafeluţele.
Un alt răspuns ar fi vis a vis de modul în care este gestionată criza din judeţul Giurgiu, având în vedere faptul că şeful ISU şi şefa DSP Giurgiu sunt testaţi pozitiv, iar contacţii lor de rang înalt sunt liberi bine mersi şi ne dau cu tifla.
Mai are cine să ne ofere răspunsuri, sau suntem pe cont propriu?
Iadu Michiduţă