Lecitină pentru tovarășu’ Velicu, directorul numit de județeana de partid

Numit director de județeana de partid din două în două luni (din fericire, doar pentru 6 luni), tovarășul Velicu ar trebui să apeleze la o doză serioasă de lecitină.
Neuronii lu’ tov. director au dat black out și refuză să apeleze la un remember din vremea când era consilier local și a girat prin vot o hotărâre prin care “nește” terenuri au fost trecute de la APDF la Municipalitate, iar acum vorbește despre “însușiri nelegale”.
Aceeași pârdalnici de neuroni îi joacă feste și când vine vorba de certificate de urbanism și acorduri care, neeliberate de Primaria Giurgiu, ar pune în dificultate proiecte importante ale APDF Giurgiu.
Tovarașu’ Velicu, ne-am interest pentru dumneavoastră și vă anunțăm cu condescendență că iar v-au dat neuronii black out și ați uitat să trimiteți un subaltern (cum vă place să numiți angajații Companiei) să ridice documentele de la Primărie. Hârtiile “urgente” sunt semnate si, sperăm, au intrat deja în posesia Dvs si a Companiei, ceea ce înseamnă că municipalitatea s-a achitat de sarcină.
D’aia ziceam de lecitină.
Iadu Michiduță

N.R. Pentru conformitate:

P.S. – Ca o „îndulcire” pentru actualul director al APDF: In ultimii 20 de ani, toti directorii Companiei au fost numiti de judetenele de partid(e). Cu specificatia că cei dinainte nu făceau valuri, ci lăsau asta pe seama Dunării…