Minune medicală! Sefa DSP Giurgiu a scăpat de SARS-Cov-2 după numai cinci zile!

In Giurgiu se întâmplă minuni! Sefa DSP, doamna Claudia Micu a reusit să scape de infectarea cu Covid-19 în numai cinci zile, timp în care a făcut trei teste (primul pozitiv și următoarele două negative.
In data de 29 iulie, doamna în cauză s-a prezentat voluntar să își facă primul test, acuzând dureri în gât, conform comunicatului de presă al DSP Giurgiu. Potrivit aceluiași comunicat, testul a fost pozitiv, iar doamna s-a internat. Așadar era, categoric, infectată.
Același comunicat asigura mass media locală că va fi făcută publică și ancheta epidemiologică de la DSP Giurgiu, ceea ce nu s-a mai întâmplat.Insă, toate inadvertențele pălesc pe langă faptul că doamna Micu a beneficiat de un tratament minune și de încă doua teste în numai cinci zile (plus testul din ziua internării). Ultimele două teste sunt, ați ghicit, negative, din moment ce un comunicat de presă de astăzi de la DSP este parafat și de doamna în cauză.
Sigur că nu putem să nu ne întrebăm, de unde atatea teste într-un timp atât de scurt, cum de doamna director de la DSP Giurgiu s-a vindecat așa de rapid, în timp ce la secția de boli infecțioase de la Giurgiu, bolnavii de covid-19 sunt ținuți 10 zile și deseori sunt “eliberați” fără să li se facă vreun test?
Dacă s-a descoperit la Giurgiu medicamentul minune, doamna Micu trebuie să îi devoaleze numele, astfel ca de acest leac mirobolant să beneficieze și ceilalți bolnavi.
In antiteză, șeful CJ Giurgiu, Marian Mina, a stat 10 zile în carantină, fără să aibă vreun test pozitiv, ci din contră, două teste negative. O fi vreo legătură între acțiunea în Instanță a șefului CJ și durerea în gât a doamnei director, n-o fi?
DSP Giurgiu ar trebui sa vină cu un comunicat de presă, să se facă lumină în această tărășenie…
Iadu Michiduță