Mihai Neagu si Cristian Teodor, o echipa de elita

Mihai Neagu si Cristian Teodor, o echipa de elita
Mihai Neagu si Cristian Teodor, o echipa de elita

A trebuit sa treaca un timp si cateva evenimente nu tocmai placute… politic, pentru ca organizatia municipala PDL Giurgiu sa fie din nou ceea ce a fost – o echipa frumoasa, unita si activa. Liantul acestei echipe este Dan Mihai Neagu, presedintele organizatiei, care a reusit sa aduca la un numitor comun, atat membri vechi ai partidului, cat si cei mai nou inscrisi…

“In cele trei luni de activitate la Giurgiu, am incercat, si cred ca am reusit, sa sudez echipa. Am adus langa noi oameni care nu mai trecusera pe la organizatie de o buna bucata de timp, iar in acelasi timp am primit in organizatie oameni noi, multi dintre ei fara nicio legatura cu militantismul politic. Am ajuns acum la peste 2.000 de membri inscrisi in organizatia municipala, care sunt activi, iar rolul meu a fost sa armonizez legaturile intre oameni. Se pare ca am reusit. Mai mult de atat, deviza mea, pe care au imbratisat-o cei din echipa, este aceea ca trebuie sa ne gandim si sa actionam pentru viitor – trecutul ne intereseaza doar ca… istorie”, a declarat Mihai Neagu.

Mihai Neagu a reusit sa aduca langa el si oameni din Bucuresti, specialisti pe anumite domenii, cu care lucreaza zilnic la proiecte care sa aduca  un plus de bunastare giurgiuvenilor. Unul dintre cei care stau alaturi de liderul PDL este secretarul general al filialei – Cristian Teodor.

Cine este Cristian Teodor…

In varsta de 28 de ani, licentiat in studii economice, doctor in economie, master in stiinte politice, cadru didactic la ASE Bucuresti.

“Eu l-am determinat sa vina la Giurgiu, si am facut-o pentru ca il cunosc foarte bine, stiu ce potential are… mai mult de atat, eu sunt cumva legat de Giurgiu, prin faptul ca mama mea este din aceasta zona – comuna Colibasi, iar copilaria mi-am petrecut-o in acest judet.  Giurgiu are un potential uman si economic nebanuit, insa trebuie ca cineva sa descopere si  sa puna in valoare acest lucru”, a precizat Mihai Neagu.

 

Cristian Teodor este, In primul rand, un om de echipa, care este convins ca Giurgiu se poate dezvolta, insa, crede el,  politicienii trebuie sa isi indrepte privirea si spre acest aspect.

“Sincer, nu ma identific cu niciunul dintre politicienii care s-au perindat prin Giurgiu. Cu atat mai putin, prin practicile desfasurate de ei de-a lungul mandatelor. Si ma refer aici, nu la administratia locala, ci la parlamentarii PSD, cei care au condus judetul de la ’89 incoace. Vreau sa clarific acest lucru. Cel mai mare dusman al dezvoltarii societatii a fost PSD… Scurt si la obiect: vreau o schimbare. Sunt convins ca daca Nicolae Florian iese deputat de Giurgiu, nu se intampla altceva decat ca se schimba tura. Eu nu vreau sa schimb tura… Sunt tanar si nu am nicio relatie care poate fi daunatoare unei functii importante. Nici nu am de platit vreo datorie vreunui potentat local… Mai mult de atat, nu am nicio legatura cu vreo afacere sau vreun castig din partea statului. Nu vreau acest lucru si nu mi-am propus asa ceva. Sunt tanar si vin cu inima deschisa in fata giurgiuvenilor. Cred in munca mea, in echipa care ma sustine, si imi doresc sa ma fac respectat de giurgiuveni, prin fapte, nu prin vorbe sterile. Asta, in situatia in care voi desfasura activitati intr-o functie reprezentativa pentru judet si oras” – Cristian Teodor.

Mihai Neagu si Cristian Teodor doresc o noua etapa politica pentru Giurgiu

Cristian Teodor spune ca giurgiuvenii sunt oameni atenti si primitori, insa pana acum, parlamentarii nu le-au dat atentia cuvenita. Prioritar pentru secretarul general al PDL Giurgiu este sa actioneze in domeniul umanitar si social, acolo unde se vede clar o delasare din partea celor care ar fi trebuit sa se ocupe de oameni in mandatele trecute. El este sigur ca actiunile umanitare initiate de PDL au adus o raza de speranta in sufletele oamenilor. Aproape 1.000 de giurgiuveni au beneficiat de analiza glicemiei si de masurarea tensiunii arteriale – gratuit, iar acum este in plina desfasurare actiunea de control oftalmologic, la care s-au inscris peste 1.000 de giurgiuveni. Controlul oftalmologic, tot gratuit, va continua pana in primavara anului 2013. Cei care au probleme vor primi, fara sa-I coste nimic, o pereche de ochelari… Iar astfel de actiuni vor continua…

“E greu ca intr-o perioada relativ scurta, de cateva luni, sa rezolvi chestiuni care nu au fost rezolvate in 20 de ani, insa, intr-un mandat de patru ani, impreuna cu Mihai Neagu, vom rezolva o mare parte din problemele oamenilor”, a precizat Cristian Teodor.

La randul sau, Mihai Neagu, presedintele organizatiei municipale PDL Giurgiu a aratat ca au avut loc o serie de intalniri cu organizatiile de pensionari, de femei si cu cea de tineret ale PDL, in care s-a discutat despre o noua etapa politica pentru Giurgiu.

“Nu ne uitam in trecut, ci privim in viitor”, a spus Mihai Neagu. El a precizat ca s-a chestionat o parte din populatia municipiului, cu privire la ce asteaptari au  cetatenii de la un politician. Surprinzator, majoritatea celor chestionati, au spus ca este pentru prima data cand cineva le pune aceasta intrebare…

“Raspunsul nostru este urmatorul: vrem sa sprijinim oamenii, sa cream locuri de munca, si vom reusi acest lucru”, a spus Neagu.

Locurile de munca – o preocupare permanenta

In foarte scurt timp, echipa PDL Giurgiu, la initiativa lui Mihai Neagu si Cristian Teodor, va organiza o intalnire importanta cu oameni de afaceri si investitori, care sunt interesati de oportunitatile pe care le ofera municipiul si judetul nostru. Intalnirea va fi organizata si cu ajutorul autoritatilor locale si judetene, al sindicatelor, fara sa se tina cont de spectrul politic al vreunui partid.

“Dorim sa progresam prin munca, impreuna cu cetatenii, pentru ca doar asa putem spune ca am ajutat la dezvoltarea orasului si judetului Giurgiu. Nu suntem adeptii pomenilor electorale din patru in patru ani. Nu aceasta este solutia”, a precizat Cristian Teodor.

2 comentarii

  1. bai fratica,constat ca esti impotriva „ieducatiei”…pai la 28 ani astia au un doftorat si un maistorat…slabut,in perioada mea de stagiu la comb.chimic giurgiu,prin 1978-979 am avut in injiner ienergitician care la 28 ani si-a luat bacu’ ca era inginer ienergitician fiindca a stiut sa schimbe un bec in fata unui grangur de partid care la trimis la facultate muncitoreasca desi avea doar profesionala. cam cum vrea sa faca abramburica cu bacul profesional. eu nu pricep,ca si tine,cu atitia doftoroi si maistoranzi,de ce 3.14zda na-si merge totul aiurea in tara asta,nu trebuia sa fi trimis deja un om(parlamentar)pe marte?

  2. Doctor in economie, master in stiinte politice… La 28 de ani… ‘R-ash al dracu’, e plina tsara asta de genii! Daca ar fi si destepti, ar transforma in compost kakatul asta in care inoata Romania.

Comentariile sunt inchise