Ionel Muscalu, candidat PNL Giurgiu pentru Senatul României – tânăr si, mai ales, cu experienţă în administraţia publică

„Am 46 de ani, sunt căsătorit, am un băiat, elev la Colegiul Naţional „Ion Maiorescu” Giurgiu.
Stagiul militar satisfăcut .
Am absolvit Faculatatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării de la Universitatea Bucureşti, Colegiul de Administraţie, Secretariat şi Jurnalism de la Universitatea Bucureşti, Facultatea de Drept şi Administraţie Publică de la Universitatea Spiru Haret.
De asemenea, m-am specializat, urmând studii postuniversitare, masterale, la Universitatea Bucureşti, urmând masterul “Managementul întreprinderii de presă”, la Academia de Studii Economice Bucureşti masterul “Managementul administraţiei publice”şi la Institutul Naţional de Administraţie, unde am fost specializat pentru ocuparea unei funcţii publice corespunzătoare categoriei înalţilor funcţionari publici.
Sunt din anul 2001 în PNL, ocupând 12 ani funcţia de preşedinte TNL Giurgiu, vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PNL, purtător de cuvânt al PNL Giurgiu, în prezent vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PNL Giurgiu. O perioadă de 6 luni am fost preşedinte interimar al organizaţiei municipale a PNL Giurgiu. Din 3 iulie 2014-19 iunie 2015, am fost membru al PLR, fiind la nivel judeţean Vicepreședinte PLR Giurgiu. De asemenea, am fost membru al ALDE din 19 iunie 2015 – februarie 2020, fiind ales Vicepreședinte și Purtător de Cuvânt.
Cărţi publicate: Războiul cailor pe pereţi, Baladele oraşului meu. Chipuri de prieteni , Ostatic la ferestrele vieţii, Respir brume, beau zăpezi, Proprietarul de frunze, Noesis/Poesis în colaborare cu poetul Andrei Moisei din Republica Moldova, Poeme din luna Îngerului risipitor, prefațată de Alex. Ștefănescu şi romanul Îngeri de ceară.
Autor al mai multor articole în presa locală, redactor-șef şi realizator de emisiuni radio și tv. Autor al postfaței la volumul Dunărea -fluviu la cinci mări : o problemă europeană în lumina controverselor româno-sovietice.Pamfil Șeicaru, tradus de către Ioan Dan Poenăreanu. Autor de articol în lucrarea științifică Etica cercetării și proprietatea intelectuală, coordonată de Prof. univ. dr. Constantin Stoenescu, Editura Universității din București.
Din punct de vedere profesional, am lucrat şi condus diverse instituţii de presă locale, postul de radio Giurgiu, unde am fost redactor-şef, realizator de emisiuni tv. Am fost director executiv al primăriei municipiului Giurgiu un an, am fost directorul executiv al DAS din cadrul Primăriei Giurgiu 9 ani, am fost directorul executiv al DMPS Giurgiu, preşedinte al ANOFM, administrator public al judeţului Giurgiu, şomer, consilier ministerial, director general al OSIM, secretar de stat pentru dialogul social în cadrul MMJS, şef de serviciu la Biblioteca judeţeană IA Bassarabescu şi manager al Muzeului Judeţean Teohari Antonescu Giurgiu.
Am fost ales consilier local în mandatul 2016-2020, pe listele ALDE, din care mi-am dat demisia în iunie 2019. În timpul acelui mandat am refuzat titlul de cetăţean de onoare al municipiului Giurgiu.
Sunt ales consilier local în mandatul 2020-2024, pe lista PNL şi cred că am cea mai completă experienţă în administraţia publică dintre colegii mei.
Cu stimă,
Ionel Muscalu”

Un comentariu

Comentariile sunt inchise