Ce e ținut secret la Giurgiu, se afla… de la Centru – 5 cadre medicale infectate (INSP)

Secretomania autorităților de la Giurgiu – Prefectura și DSP – a atins cote de neimaginat. Aceste personaje sinistre își inchipuie că dacă țin la secret informații care ar trebui făcute publice, vor avea parte de o carieră  politică mai lungă decat coronavirusul. Personajele nu realizează că doar făcând publice aceste informații pot salva vieți… Rezultatul acestei atitudini îl vor afla mai curând decat se așteaptă, furia publică și următorul scrutin electoral vor da măsura secretomaniei și incompetenței lor de acum.
Revenind, un număr de 812 cadre medicale sunt infectate în România cu noul coronavirus, conform raportărilor de către Institutul National de Sănătate Publică din teritoriu, anunță Grupul de Comunicare Strategică. Aici regăsim și județul Giurgiu cu 5 cadre medicale infectate.
Datele sunt salabile la nivelul zilei de vineri, 10 aprilie, la ultima raportare a INSP:
Alba – 18
Arad – 44
București – 103
Bacău – 5
Bihor – 2
Bistrița-Năsăud – 5
Brăila – 1
Botoșani – 9
Cluj – 10
Caraș-Severin – 1
Constanța – 1
Covasna – 9
Dâmbovița – 3
Dolj – 1
Galați – 34
Giurgiu – 5
Hunedoara – 35
Ilfov – 2
Ialomița – 1
Iași – 13
Mehedinți – 1
Neamț – 34
Prahova – 1
Sibiu – 11
Satu Mare – 1
Suceava – 429
Timiș – 24
Teleorman – 1
Vâlcea – 1
Vrancea – 7

2 comentarii

  1. Se va termina si cu prostia asta.. Sa mai vad eu vreun pnl-ist la usa mea sau vreun afiliat de-al lui Petcu Toma, pe unde se va mai duce el, sa-mi spuna sa votez ceva anume sau vreo mentinere a lui Iohanis dupa suspendarea care il paste.
    Au dovedit ca sunt extrem de snapani si mult, mult mai nenorociti ca psd-ul, pe care, daca puteau, ii scoteau in afara legii.

  2. Cei care ne conduc sunt indragostiti de scaunele pe care le ocupa, in situatia asta, cand ascund adevarul. toti cei care conduc spitalul, directorul medical, asistentul sef, managerul, directorul DSP ar trebui demisi, plus dosar penal pentru zadarnicirea transmiterii bolilor

Comentariile sunt inchise