Dialog UE cu tinerii giurgiuveni

Joi, 21 ianuarie, la ora 18 și sâmbătă, 23 ianuarie, la ora 18, online, pe platforma Google Meet, toți tinerii giurgiuveni au oportunitatea de a-și face cunoscute opiniile, nevoile și dorințele la nivel european, prin participarea la consultările din cadrul dialogului UE cu tinerii, consultari organizate de directorul județean al Consiliului Tineretului din România, Valentina Ciobanu.
Dialogul UE cu tinerii este procesul prin care tinerii din tările membre ale Uniunii Europene își pot faceauzite opiniile direct de către decidenții de la nivel european. Acest ciclu se află la ediția a VIII-a, iar tematica de anul acesta este ,,Spațiu și participare pentru toți tinerii”, cu alte cuvinte, cum se poate obține egalitate de șanse pentru toți tinerii, indiferent de rasă, gen, etnie, (diz) abilitate, statut economic, locație etc.
În județul nostru vor fi organizate două sesiuni de consultare, una joi, 21 ianuarie, la ora 18 și una sâmbătă, 23 ianuarie, la ora 18, online, pe platforma Google Meet. La aceste consultări poate participa orice tânăr (între 14 și 35 de ani) din județul Giurgiu, prin completarea următorului formular: https://forms.gle/dW1rne1BVi6yTbGR9