Durere în gât cu premeditare la DSP Giurgiu?

Motto: “Iar in ultima zi, Dumnezeu a zis să se facă DSP şi să se umple de pafarişti…” citat din Biblia hazlie
Joi (30 iulie) pe la orele pranzului, după 24 de ore de la apariţia rezultatului pozitiv al directoarei DSP Giurgiu, onor instituţia a trimis presei un comunicat prin care jurnaliştii erau înştiinţaţi de o durere în gât a directoarei Micu.
Gura târgului vorbeşte că durerea în gât ar fi fost premeditată în momentul în care scandalul cu arestarea la domiciliu a pesedistului CJ, Marian Mina, a luat amploare.
Insă, testul voluntar al doamnei Micu a ieşit pozitiv, aşadar, avem încredere în actele oficiale şi nu mai speculăm.
Revenind la comunicatul de presă semnat de un reputat medic… veterinar, director adjunct Sănatate Publică la DSP Giurgiu, aflăm că doamna director nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase – adică nu s-a întâlnit cu nimeni, a purtat mască, s-a spălat regulat pe mânuţe… Nici măcar cu prefecta sau subprefectul nu s-a întâlnit.
Din acelaşi comunicat de presă aflăm că pentru eficientizarea capacitătii operaţionale, DSP a solicitat şi a primit (nu ştim de la cine, că nu se spune), 30 de cadre medicale (asistenţi, infirmieri, medici?) de la cabinetele medicale şcolare din municipiul Giurgiu. Nu ştim nici macar dacă la unităţile şcolare din municipiu sunt atâtea cadre medicale şi avem o jenă în a-l crede pe cuvânt pe Gelu Ciobanu, directorul adjunct al DSP Giurgiu. In schimb vă prezentăm mai jos comunicatul de presă:
I.D.