#Integritate 2020, proiect derulat de Direcţia Generală Anticorupție, în parteneriat cu Asociaţia Pro Democraţia şi Fundaţia Hanns Seidel România

Proiectul #Integritate 2020, derulat de Direcția Generală Anticorupție, în parteneriat cu Asociația Pro Democrația și Fundația Hanns Seidel România, își propune să stimuleze implicarea cetățenilor, în special a tinerilor, în dezvoltarea unor mesaje educative, cu ajutorul telefonului mobil sau al camerei de filmat, în cadrul unui Concurs de film de scurt metraj cu tematică anticorupție.
Participanții la concurs sunt încurajați astfel să ia atitudine împotriva corupției și să contribuie ei înșiși, prin viziunea lor creativă, la dezvoltarea unui comportament activ și responsabil.
Concursul se adresează tuturor cetăţenilor români, care au împlinit vârsta de 16 ani până la data înscrierii și se desfăsoară pe două secțiuni, adresate amatorilor și profesioniștilor. Regulamentul de participare și modalitatea de înscriere pot fi consultate pe website-ul https://rofaracoruptie.ro/https://rofaracoruptie.ro/.
Filmele declarate câștigătoare vor fi premiate, la data de 9 decembrie a.c., de Ziua Internațională Anticorupție, la București, în cadrul Galei Integrității, eveniment organizat anual pentru marcarea acestui moment.
Mesajul Direcției Generale Anticorupție este „toleranță zero la infracțiunile de corupție”, iar pe această cale îndemnăm cetățenii din județul Giurgiu să ia atitudine împotriva faptelor de corupţie şi să le sesizeze la Serviciul Judeţean Anticorupţie Giurgiu, cu sediul în municipiul Giurgiu, strada Călugăreni nr. 26, județul Giurgiu, telefon/fax: 0246.207.180, e-mail [email protected][email protected]o.
SERVICIUL JUDEȚEAN ANTICORUPȚIE GIURGIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *