Miscarea „România noastra” a fost lansata

Senatorul independent Mircea Geoana a participat, vineri seara, la Romexpo, la lansarea miscarii „România noastra”, el fiind unul dintre numerosii membri fondatori care au tinut discursuri, între care Ovidiu Lipan Tandarica, Dana Safta, Mihaela Mihai, Andrei Postelnicu.
Evenimentul a fost prezentat de jurnalistul Radu Soviani si a constat în sustinerea unor discursuri de maximum cinci minute din partea câtorva zeci de membri fondatori ai miscarii „România noastra”.

Prezentarea evenimentului a fost una de tip american, cei care au tinut discursuri adresându-se participantilor asezati în semicerc în timp ce în spatele vorbitorilor pe un ecran de aproximativ o suta de metri patrati erau prezentate denumirea miscarii si sigla acesteia – o casa tricolora cu acoperis rosu.

Totodata, pe ecran rula sloganul „Construim împreuna România noastra”.
Senatorul independent Mircea Geoana le-a spus participantilor, în discursul sau, ca proiectul „Casa România” înseamna ca fiecare cetatean român are o bucatica de actionariat din România, ca miscarea are rolul de a-i determina pe cetateni sa se implice si de a nu se mai lasa condusi de „lipitori de afise de la partide”. Geoana a mai spus ca nu a pornit el aceasta miscare în totalitate si ca aceasta reprezinta un loc simbolic de întâlnire pentru cei care vor sa adere.

La lansarea miscarii „Casa România” au participat câteva sute de persoane.