Surse – 29 de primari din județul Giurgiu au fost prezenți la o întâlnire cu premierul Ludovic Orban

Surse demne de încredere din mediul politic ne-au informat că în această seară (28.07.2020), la Palatul Victoria a avut loc o întâlnire “cu un puternic impact emoțional”: premierul Ludovic Orban s-a întâlnit cu 29 de primari din tot atâtea localități ale județului Giurgiu. La întâlnire au mai participat deputații PNL Giurgiu Toma Petcu și Alexandru Andrei, dar și secretarul de stat la Ministerul Mediului, Dumitru Beianu.
Sursele noastre spun că premierul a ascultat cu atenție doleanțele fiecărui primar și a garantat că problemele administrațiilor locale (lipsa sumelor pentru finanțarea salariilor persoanelor cu dizabilități și a însoțitorilor acestora; proiectele de dezvoltare, etc) vor fi finanțate la rectificarea bugetară care va avea loc în luna august.
Premierul le-a garantat primarilor că proiectele de aducțiune de gaze pe care le vor depune vor fi finanțate, iar dezvoltarea comunităților se va realiza prin programul PNDL III.
Aceleași surse au precizat că premierul Orban și eurodeputatul Dan Motreanu, președintele interimar al PNL Giurgiu, au asigurat primarii prezenți la întâlnire că vor depune toate eforturile ca în următorii patru ani, localitățile din județul Giurgiu (inclusiv municipiul) să aibă parte de o dezvoltare economică accelerată.