„Aripa” Ciorbea din PNTCD este alaturi de USL Giurgiu

„Aripa” Ciorbea din PNTCD este alaturi de USL Giurgiu
„Aripa” Ciorbea din PNTCD este alaturi de USL Giurgiu

Presedintele organizatiei PNTCD Giurgiu, profesorul Gigi Velicu, prezent intr-o conferinta de presa la sediul PSD, si-a exprimat sustinerea pentru candidatii USL. El a declarat ca aparitia numelui partidului din care face parte, pe sigla ARD este de natura sa bulverseze electoratul.

„Ceea ce apare pe sigla ARD este o organizatie fantoma a PNTCD, creata de avocatul Pavelescu… Domnul Victor Ciorbea a incheiat o alianta cu USL, asadar aceasta este formatuinea pe care si noi o sustinem. Cei doi candidati ai USL pentru colegiul I Senat si Camera Deputatilor, domnii Niculae Badalau si Nicolae Florian sunt cei pe care-i sustinem, pentru ca suntem convinsi de faptul ca pot aduce o schimbare in bine in viata giurgiuvenilor”, a declarat Gigi Velicu.

Un comentariu

  1. domnu velicu,nu vreau sa te jignesc din respect ptr memoria unui unchi al meu ce a facut 14 ani puscarie politica in lotul arlette coposu,taranist adevarat.nici papagalul de pavelescu nici talimbul ciorbea nu au cum sa reprezinte pnt,acesta a murit clinic odata cu seniorul coposu si definitiv dupa cdr in 2000. cei ce-si zic taranisti acum nu au treaba cu pnt dupa cum pnl nu are nimic comun cu pnl istoric. ca asa vor sau vreti sa va intitulati e o alta poveste,si eu ma pot numi,cum vreau eu. ce,securistul felix nu si-a intitulat partiduletul,umanist iara acum,conservator?firma e una,ce e inauntru,e alta. ca la bordel,e felinar rosu,nu inseamna ca sunt pompieri inauntru ci curve,cam asa si la voi,pe firma scrie ceva iara inauntru dai numai de curve politice,parexamplu,dragosel uje de care scrisei la un comentariu.

Comentariile sunt inchise