101… delegati vor reprezenta Giurgiu la Congresul PSD

psd 1Vineri, 2 martie, PSD Giurgiu a organizat o Conferinta Judeteana Extraordinara, in cadrul careia s-a aprobat numarul de delegati care vor participa la Congresul din 10 martie. Acesta (numarul…) a fost stabilit: 101!
In cadrul aceleiasi intalniri, care a avut loc la Ateneul “Nicolae Balanescu” au fost supuse spre aprobare si votate, doua rezolutii:
– Rezolutie de sustinere din partea organizatiei PSD Giurgiu pentru Liviu Dragnea;
– Rezolutie privind propuneri de modificare a statutului PSD.
Evident ca a fost unanimitate de voturi, chiar daca la Conferinta au fost prezenti atat primari care s-au mai pus de-a curmezisul de-a lungul timpului, cat si cei doi “dizidenti” – deputatii Razvan Cuc si Alexandru Andrei.psd 2Prezidiul intalnirii a fost ocupat de presedintele interimar al PSD Giurgiu – Marian Mina; presedintele organizatiei municipale PSD Giurgiu – Nicolae Barbu (sosit putin mai tarziu la Conferinta); presedintele organizatiei judetene de femei – Crina Stoianovici; presedintele organizatiei de pensionari – Dan Cristescu si presedintele executive al organizatiei de tineret – Silvian Dumitrache.
La masa prezidiului a fost invitat senatorul Niculae Badalau, inca presedinte executiv al PSD, iar in sala au fost prezenti presedinti de organizatii din teritoriu si toti primarii PSD.psd 3

2 comentarii

  1. Ca 101 sunt toti si toti cu alb si negru stiam !!! Ce nu ne ati spus ….cine e Cruela ???!!! Trebuie sa fie cineva care sa vrea sa-i…..decaloteze….!!!! S-au o fac intre ei ???!!

  2. C. Sfetcu (giurgiu-net.ro) și M. Bragaru (giurgiu-acum.ro) pe lista delegaților la Congresul PSD?? Presa de partid?? Ce încredere să mai avem (dacă am avut până acum în asemenea fițuici) in presa locală?

Comentariile sunt inchise