Adrian Popescu ataca la baioneta!

Adrian Popescu ataca la baioneta!
Presedintele PSD Giurgiu, Adrian Popescu, a declarat, inaintea sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca va vota impotriva excluderii lui Mircea Geoana din partid si va demisiona, impreuna cu conducerea filialei, daca fostul presedinte va fi exclus.

Adrian Popescu ataca la baioneta!
Adrian Popescu ataca la baioneta!

Popescu a afirmat ca mandatul primit de la organizatie este sa voteze „pentru unitatea partidului si impotriva dictaturii” pe care actuala conducere a PSD doreste sa o impuna, scrie Mediafax.
El a precizat ca va vota impotriva excluderii lui Geoana din PSD si, daca la CEX se va decide excluderea, el va demisiona din partid, impreuna cu 21 din cei 28 de membri ai Biroului Permanent Judetean al filialei.
Intrebat ce va face daca Geoana va fi exclus si va lansa o noua structura politica, Popescu a afirmat ca il va urma pe fostul presedinte PSD.
El a acuzat actuala conducere a PSD ca impune un stil dictatorial si a exemplificat cu organizatia pe care o conduce, afirmand ca BPN al PSD doreste sa il numeasca presedinte interimar la PSD Giurgiu pe Nicolae Badalau, „un infractor si un corupt”.