ALDE Giurgiu a premiat trei giurgiuveni care au trecut de 100 de ani

Președintele filialei ALDE GIURGIU, deputatul Toma Petcu, însoțit de o parte din conducerea partidului s-a deplasat la fiecare dintre cele trei persoane care au depasit varsta Centenarului și le-a urat sănătate, mulțumindu-le pentru participarea la construcția României, timp de un veac.
Fiecare dintre cei trei giurgiuveni a primit cate o placheta, o felicitare și un premiu în bani. Bucuria a fost mare, iar emoțiile copleșitoare, fiindcă nu era o întâlnire cu istoria, ci cu oameni care au făcut – fiecare în felul său – o parte din istoria României.Cele două doamne, Tudor Lixandra și Cristea Sofia s-au bucurat si de întâlnirea cu primarii din localitățile Vânătorii Mici și Singureni.
Cei doi primari, Marian Patuleanu și Aurelian Simion, s-au arătat încântați de demersul deputatului Toma Petcu și au felicitat venerabilele femei, care aveau cu doi ani mai mult decât România Mare.Colonelul (r) Ioan Cioară a ținut să stea în picioare în onoarea României și l-a rugat pe Toma Petcu să îi transmită un mesaj de felicitare președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, și urări de bine și împliniri tuturor românilor la ceas aniversar. De asemenea, ne-a prezentat Diploma de ofițer și sabia de paradă și ne-a povestit despre viața sa, atât din război, din lagărul siberian și de după aceea. Cu smerenie, ne înclinăm în fața acestor modele de demnitate și le urăm sănătate, fericire și la mulți ani!