ALDE Giurgiu – parteneriate de sustinere a activitatilor artistice si sportive

Sambata, 16 iunie, sala polivalenta din Giurgiu a rasunat de glasuri de copii si de muzica. 110 copii cu varste intre 4 si 16 ani, membri ai Asociatiei Millenium Art, coordonati de Flori Iordache si-au demonstrat talentul artistic si sportiv in ritm de dans.
La eveniment a fost prezent si intreg staff-ul ALDE Giurgiu, care are un parteneriat de sustinere cu Asociatia Millenium Art: presedintele organizatiei judetene ALDE Giurgiu – deputatul Toma Petcu; presedintele TLDE – Theodor Valentin Muşat; presedintele organizatiei municipale – Adrian Cîndea si Monica Gabriela David – presedintele organizaţiei municipale TLDE.
In calitate de partener al acestui concurs, la eveniment a fost prezent si Mirel Marin, reprezentantul DJTS Giurgiu.“Noi, cei de la ALDE Giurgiu avem activitati de sustinere prin activitati de parteneriat cu mai multe asociatii, iar Asociatia Millenium Art, condusa de Flori Iordache – este o asociatie care promoveaza, instruieste si pregateste copiii, pentru a deveni talente pe scena dansului si a dansului sportiv.
Ca atare, acest parteneriat incheiat in urma cu 6 luni deruleaza astazi inca o etapa, o etapa in care concursurile organizate se vor incheia cu premii pentru toti copiii.
Am sustinut si sustinem aceste activitati pentru faptul ca, asa cum am mai spus, copiii sunt resursa noastra de baza.
ALDE Giurgiu este un partener activ al intregii societati din Giurgiu si ca atare suntem deschisi la dialog si la orice tip de activitate comuna benefica pentru cetatenii nostri”, a declarat Toma Petcu.
Premiile au fost oferite de organizatia ALDE Giurgiu, in baza parteneriatului cu Asociatia Millenium Art.