ALDE Giurgiu – Prezent unde destinul nu zâmbește în fiecare zi

Chiar dacă au trecut Sărbătorile Pascale, faptele remarcabile au rămas întipărite în memoria celor care nu s-au așteptat ca aceste zile să le fie luminate de o rază de speranță.
Săptămana trecută, în Joia Mare, reprezentanții organizației județene ALDE Giurgiu au fost prezenți în mijlocul unor oameni carora destinul nu le-a suras prea des.
Președintele ALDE Giurgiu, Toma Petcu, împreună cu alți lideri importanți din organizatie – Ionel Muscalu, Gheorghe Ștefan, Alexandru Vladu, Theodor Mușat și Marilena Iordan, au vizitat un numar de18 case de tip familial din orașul Giurgiu și au stat de vorbă peste 150 de copii, cărora au reușit, chiar și pentru o clipă, să le aducă zâmbetul pe buze.
“Bucuria copiilor și a bătrânilor cu care am discutat, atât eu cât și colegii mei, cărora le-am dus câte un mic cadou cu ocazia Sărbătorilor Pascale, ne dă puterea și încrederea să continuăm astfel de acțiuni.
Una din valorile liberale este caritatea și din acest motiv, acțiunile noastre vor continua și dincolo de sărbătorile de peste an”, a declarat Toma Petcu, președintele organizației județene ALDE Giurgiu.In aceeasi zi, în județ, la centrele din Oncești, Mironești și Hotarele, reprezentanții ALDE Giurgiu – Vasile Mustățea, Irina Vulpe, Constantin Basangeac, Vasile Andronache și Mihaela Stemate, au mers să le ureze Sărbători Fericite și să aline singurătatea bătrânilor aflați în aceste centre.