ALDE Giurgiu si-a organizat… Mica Unire (GALERIE FOTO)

u 1Bravo ALDE! N-am auzit nimic de PSD, de PNL… De la USR nu ne asteptam…
Actiunea a fost organizata fix de Ziua Micii Uniri la Muzeul Judetean, dar a fost asa, ca un memento in familie… In familia ALDE Giurgiu. S-au unit ei intre ei, intr-o locatie care este pastorita de Ionel Muscalu (tot de-alde ALDE)… Un cerc inchis…
Si cand te gandesti ca unirile astea intre cetatenii din comunitati mici (sub 10%) nasc degenerari monstruoase…
Altfel, actiunea laudabila si mai ales singulara (in Giurgiu, desigur) in chiar Ziua Micii Uniri.u 1 bisSurprinzator insa, nu a fost remisa nicio invitatie pentru presa (inainte de eveniment) si niciun comunicat (dupa eveniment) – deh, nu este an electoral, astfel ca cititorii nostri au sansa (oferita de facebook) sa afle ce s-a intamplat.
Textul de pe facebook suna cam asa (dupa o scurta evocare a evenimentului si semnificatiei zilei):u 1 bis bis“Peste 100 de reprezentanti ai Tineretului Liberal Democrat Giurgiu, alaturi de care s-au aflat membrii Ansablului „Mugurasi de salcioara” condusi de coregraful Velicu Prodan, au vizitat Muzeul Judetean „Teohari Antonescu” si au luat parte la o evocare dedicată Micii Uniri de la 1859, sustinută de managerul institutiei, Muscalu Ionel.
Actiunea s-a incheiat in jurul orei 13.00, moment in care cei prezenti s-au strans cu mic, cu mare (luand in consideratie varsta vizitatorilor ar fi fost mai potrivit “cu mic, cu bere”)… – N.R.), intr-o hora a Unirii”.
Lasand deoparte “rautacismele” de pana acum si faptul ca au „privatizat” Mica Unire printr-o intalnire exclusivista, repetam: Bravo ALDE Giurgiu!u 2u3u 5