ALDE Giurgiu – target depasit la semnaturile de sustinere pentru europarlamentare

Într-o conferinta de presa, sustinuta vineri, 22 martie la sediul ALDE Giurgiu, vicepresedintele acestei formatiuni politice, Nicu Stefan, a prezentat datele centralizate la nivelul filialei care privesc alegerile europarlamentare.
Liderul ALDE a precizat ca, desi targetul impus de Centru a fost de 20.000 de semnaturi de sustinere, organizatia din Giurgiu a depasit aceasta tinta, numarul de semnaturi centralizat pana la sfarsitul saptamanii trecute ajungand la 21. 673 de semnături, “verificate cu grija de secretariatul partidului, pentru îndepărtarea oricăror eventuale suspiciuni”.
Referindu-se la materialele de campanie expuse pana in acest moment, Nicu Stefan a spus:
“Din totalul de 128 de banere, doar 20 au fost achiziţionate de organizatia centrala ALDE, restul de 108 banere fiind achiziţionate din cotizaţiile membrilor organizaţiei ALDE, filiala Giurgiu”.
A randu sau, Ionel Muscalu – purtator de cuvant ALDE Giurgiu si candidatul (neeligibil) al filialei pentru europarlamentare – a precizat ca la nivel national, ALDE a adunat 800.000 de semnaturi de sustinere…
“Am convingerea ca pana la finalul acestei campanii de strangere de semnaturi, ALDE va depasi un million de sustinatori pe aceste liste.
Am constatat ca oamenii se simt atrasi de ALDE la noi in judet, unde am reusit sa adunam semnaturi chiar si in localitati unde nu avem organizatii formate. De aceea, indraznesc sa spun ca si numarul de voturi va fi unul mare la aceste alegeri si vom depasi targetul propus. Vom fi, la nivel de judet si chiar la nivel national, pe pozitia a doua, dupa PSD”.