Alexandru Vladu vrea sa ne faca… sa (ne) râdem

vladuMotto: ”La noi nu exista sa existe cetateni cu fete triste. La noi toata lumea este grasa, vesela, politicoasa” (Ion Baiesu)

Din ciclul “Politicienii spun lucruri trasnite”, astazi il prezentam pe Alexandru Vladu. Inaintea lui Vladu a fost Floricel, care a comis-o de doua ori: prima data a repetat de cateva ori ca “cetatenii sunt tristi” sau ca “orasul este trist”. Dupa care a spus cu nonsalanta ca va muta la Giurgiu combinatele siderurgice de la Galati si Calarasi. Asteptandu-se ca giurgiuvenii sa il si creada…
Acum a venit randul lui Alexandru Vladu sa se avante printre cuvinte… Mai intai i-a dat (oarecum) dreptate lui Floricel in ce priveste tristetea giurgiuvenilor, dupa care s-a gandit sa ne inveseleasca. Drept pentru care, spune candidatul, va face in parcul Alei o scena acoperita, cu tribuna si sonorizare, scena pe care vor evolua saptamanal talente locale si “prin rotatie” cate o vedeta nationala. Presupunem ca vor veni Marioara si Vasilica, Bendeac, Doru Octavian Dumitru, si alti comici de talie nationala, plus comicii locali, care sa produca hohote pe banda rulanta si sa descreteasca fruntile umbrite de tristetile provinciale ale giurgiuvenilor. Nu ca politicienii nu ar avea vreun rol in toata aceasta … tristete.
Daca timp de patru ani cat a fost viceprimar nu s-a gandit defel la tineri, iata ca nea Sandu spune (in campania electorala):
“Trebuie sa ne gandim ce facem cu tinerii din Giurgiu. Au ei posibilitatea sa se distreze undeva? Pe langa cafenelele pline din centru am identificat un mod mai placut de petrecere a timpului liber, pentru ca tinerii sa isi imbunatateasca cunostintele in domeniul cultural…”. Si urmeaza sceneta cu scena, etc…
Asadar, nea Sandu, dupa ce n-a facut nimic patru ani ca sa ne dispara ridurile de tristete si sa avem un ten perfect, de oameni fericiti, s-a gandit “acisilea”, in campanie, sa spuna ca el este batman-ul Giurgiului si ne scoate din intunericul in care… ne-a tinut in perioada lui de glorie administrativa.

4 comentarii

  1. Domnule Diaconescu ati participat la cele mai multe actiuni facute de omul Vladu Alexandru pentru tineret, cultura, cetate. De ce credeti ca nu face si ca primar ceva pentru tineret, cultura, cetate? O sa va invite și o sa participati și la celelalte actiuni pe care Primaria Giurgiu le va face pentru tineret, cultura, cetate. In rest numai de bine!Cred ca primar a fost domnul Barbu pina acum, sau nu?

  2. DA, GIURGIU ESTE UN ORAS CU OAMENI TRISTI ! DE CE NU VRETI SA RECUNOASTETI LUAVA-S OPINIA IN…(DES)CONSIDERARE ! CE SA NE FACEM CU V O I …GASITI MEREU O VACA DE MULS.DAR PANA CAND?! ODATA SI-ODATA O SA SE TERMINE FANETUL IAR ISLAZUL O SA VI-L IA ALTII…PROBABIL,CAT DE CURAND…SA VA VEDEM ATUNCI CE OPINIE O SA MAI PASTELE MAMII VOASTRE DE OPORTUNISTI.NUMAI VOI VRETI SA FITI CU DESAGII PLINI.RESTUL…DAR LASA, CA VINE – O ZI, NEGRESIT ! CINEVA VA TOCMESTE IN ACESTE ZILE BOCITOARELE CUVENITE.TOTUL ARE O LIMITA!PANA UNA -ALTA NE PROVOCATI DOAR L E H A M I T E !

  3. O fi avand „nea Sandu ” cum ii spuneti domnia voastra ,idei care nu va plac dar favoritul d-voastra se poate lauda cu mari realizari?
    Acum sigur ca si „nea Sandu” a gresit cand , de la inceputul legislaturii,i-a pus un partid in brate.
    Ca doar cu doi PSD- isti in consiliu, primarul care este,ramanea sa aiba doar rol decorativ.
    Asa iti trebuie „nea Sandule!”

  4. Referitor la faptul ca Alexandru Vladu nu a facut nimic pentru tineri,va reamintesc ca a organizat foarte multe concursuri pe diferite teme(sport,cultura,desene pe asfalt,concerte folk e.t.c.)asa ca daca faceti un articol de presa informati-va si relatati adevăruri nu dezinformati cetatenii.Tanara Julia din Giurgiu a fost sponsorizata de d-ul Vladu pentru festivalul de la San Remo Italia ,unde a obtinut locul 1 la sectiunea muzica usoara etc.
    Cu stima S.M.

Comentariile sunt inchise