Alina Meclea, candidat PNL Giurgiu pentru Camera Deputaţilor – profesionalism şi abilitate politică

De 15 ani profesor de Limba şi litera română la Colegiul Naţional „Ion Maiorescu” din Giurgiu, Alina Meclea a ocupat pentru o scurtă perioadă şi funcţia de director adjunct al Colegiului.
Pe lângă activitatea profesională remarcabilă, Alina Meclea are si abilități deosebite de comunicare. Astfel, s-a implicat în activități de voluntariat oraganizate de Asociația Umanitară „Uniți pentru Giurgiu”, înființată în 2014 şi, în calitate de președinte al acestei asociații, a desfășurat o serie de activități, implementand proiecte care şi-au pus amprenta asupra competențelor de relaționare cu cei din jur, indiferent de statutul lor profesional, social sau intelectual.
Alina Meclea a desfăşurat şi o bogată activitate politică. A ocupat funcţia de vicepreşedinte al Organizaţiei Municipale a PNL Giurgiu, preşedinte al Organizaţiei Municipale a Femeilor Liberale Giurgiu si purtător de cuvânt al Organizaţiei Judeţene PNL Giurgiu.
În calitate de preşedinte al Organizaţiei Municipale a PNL Giurgiu a fost coordonatorul campaniei electorale pentru alegerile locale în perioada august – septembrie 2020, obţinând un succes notabil – sub coordonarea sa, candidatul PNL Giurgiu a câştigat funcţia de primar al municipiului.