Amanunte noi despre “enigma” de la Gorneni

enigmaIn articolul – http://opiniagiurgiu.ro/politica/stirea-zilei/enigma-de-la-gorneni-o-cariera-de-pamant-a-rasarit-in-mijlocul-ogoarelor/ – publicat in 14 octombrie spuneam ca pe o parcela de pamant din mijlocul campului, extravilanul satului Gorneni, comuna Iepuresti se excaveaza pamant si acolo a aparut o groapa pe o suprafata de patru hectare.
Seful PNL Giurgiu, Marin Anton, cel care a lansat in media aceasta stire declara ca nu exista niciun aviz, nicio aprobare legala pentru acest “dezastru ecologic”…
La randul sau, cel care sustine ca este proprietarul terenului – Iulian Andrei (foto) – consilier local PNL in Consiliul local Bulbucata si fiul primaritei din comuna are o alta perspectiva asupra cazului…
Terenul este scos din circuitul agricol si este proprietatea unei societati comerciale, iar categoria de folosinta a acestui teren este – curs constructii – conform extrasului de la OCPI. Mai mult de atat avem si un plan de refacere a mediului in zona si sunt respectati pilierii de protective fata de terenurile invecinate. De asemenea, activitatea nu se supune Legii nr. 50 in ce priveste urbanismul si nici legii minelor. Repet, prin PUZ-ul comunei Iepuresti acest teren este scos din circuitul agricol de mai multi ani.
De aceea, nu inteleg reactia domnului Marin Anton. Nu ma asteptam ca domnia sa sa aiba o astfel de reactie intr-un razboi care nu ma priveste, o rafuiala personala. Reactia domnului Marin Anton imi dovedeste ca domnia sa nu are scrupule si calca in picioare o relatie interpersonala buna pentru a regla niste conturi personale”, a declarat pentru Opinia giurgiuveanului Iulian Andrei.