Anton continua “serialul” cu Badalau – episod nou

1 anton marinSaptamana trecuta, liderul organizatiei PNL Giurgiu, Marin Anton a continuat “serialul” cu Niculae Badalau, serial care tinde sa devina o telenovela fluviu despre “vrajile” pe care Anton sustine ca le-a facut si le face Badalau, transformand proiecte in bani, painea in cozonac si apa in noroi la robinet…
”O sa continuam serialul cu domnul Badalau, cu doua mari realizari, doua mari proiecte in doua mari comune dominate de acest domn, de unde banii sunt sifonati prin firmele aceluiasi domn Badalau.
Domnul Badalau este marele castigator, iar banii ajung la dumnealui in buzunar de la proiectele ddin comunele Iepuresti si Crevedia…
Despre Iepuresti ce pot sa spun, am vazut ca si presa centrala a scris ca nu e in regula – este o analiza si o ancheta in curs… Eu nu imi doresc ca domnul Badalau sa intre in anchete, eu imi doresc sa iasa si sa spuna pe sleau ca este marele profitor al tuturor contractelor din judetul Giurgiu.
Sa stiti ca in judetul Giurgiu, astazi, nimic nu pleaca spre plata fara sa se plateasca “taxa Badalau”! Taxa Badalau inseamna 10%!”, a devoalat Marin Anton.
Liderul liberalilor giurgiuveni a precizat ca are foarte multe informatii chiar de la primarii care astazi sunt pesedisti fosti pedelisti sau penelisti, cu care are inca relatii foarte bune.
“Ei spun ca li se comunica despre faptul ca o sa vina constructorul X care va prelua proiectul, si inainte de fiecare plata, constructorii se prezinta la Bolintin si cotizeaza din greu pentru partid. Eu zic ca domnul Badalau nu da toti banii la partid, ci mai pastreaza si pentru casa domniei sale din Bolintin Vale. Am vazut ca si presa centrala s-a sesizat despre toate excesele si „performantele” din judetul Giurgiu facute de domnul Badalau. Acum vad ca se apuca si la nivel national de astfel de… performante.
Nu e treaba mea ce face domnul Badalau in alte judete ci de ceea ce face la Giurgiu” a continuat Anton cu acuzele.
Nici programul PNDL II pentru judetul Giurgiu nu a scapat criticilor lui Anton, acesta afirmand ca sunt foarte multe lucrari care se repeta, facute de “baieti destepti”, care se bat apoi cu caramida in piept ca au facut lucruri marete pentru judet.
“Badalau a instaurat o mafie si in ceea ce priveste castigarea licitatiilor… Are “echipa sageata” pe care o trimite inainte sa pregateasca caietul de sarcini prin care sunt favorizati anumiti constructori – asadar sunt caiete de sarcini cu dedicatie – si acolo se iau banii…
Pe Badalau nu il intereseaza ce se intampla cu Romania, pe el il intereseaza ca banii astia sa ii imparta si zece ani poate sta linistit la Bolintin, iar noi vom discuta in continuare despre “realizarile” domnului Badalau in judetul Giurgiu”, a incheiat Marin Anton acest nou episod.