“Aurele, nu trebuia sa minti!” – Marin Anton aduce proba: desfasuratorul apelurilor telefonice

Intr-o conferinta de presa desfasurata in aceasta saptamana, Marin Anton, liderul PNL Giurgiu a lasat sa se inteleaga din declaratii, ca informatiile pe care le detine cu privire la faptul ca masinile de transport cereale ale firmei sale au fost oprite in trafic din ordinul presedintelui CJ Giurgiu – Marian Mina au ca sursa primarul din Comana, Aurel Enache.
In replica, la o zi dupa aceasta declaratie, la sediul PSD a fost organizata o conferinta de presa la care a participat Marian Mina, insotit de primarul Aurel Enache.
Primarul din Comana a declarat ca nu a mai vorbit cu Marin Anton de aproape un an de zile…“Cu Marin Anton am vorbit ultima data anul trecut, in septembrie, inainte de nunta copiilor. De aceea nu stiu de ce sunt tarat in aceasta discutie”, a declarat scurt Aurel Enache.
Invitat intr-o emisiune la OPEN TV, Marin Anton a ramas surprins de declaratia lui Aurel Enache si spune ca acesta minte spunand ca nu au vorbit de un an la telefon, si ca va aduce dovada: desfasuratorul convorbirilor telefonice…
“Aurel Enache – sa-i dea Dumnezeu sanatate… Aurele, sa ai parte numai de bine, tu, Ionut si familia ta! Dar, nu e bine sa minti! Va dau desfasuratorul convorbirilor mele telefonice pe anul 2018, sa vedeti ca Aurel Enache a mintit. Probabil ca e o presiune mare… Daca Aurel Enache a venit in conferinta de presa alaturi de domnul Mina, inseamna ca e o presiune fantastica pe Aurel. Il inteleg, dar nu trebuia sa minta.
Aurel, nu trebuie sa minti, am mai vorbit cu tine… Nu atat de des ca altadata… Pentru ca dupa nunta, dupa ce nu ti-ai asumat responsabilitatea invitarii mele la nunta – ca tu m-ai invitat – ai disparut si te-ai pitit cand am ajuns eu, iti repet: nu e bine sa minti. Stii bine ca am mai vorbit cu tine in 2018!”