Bădălău îşi pregăteste ieşirea din politică

Declaraţie şocantă a preşedintelui PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, la conferinţa de presă de joi, 5 martie. După o absenţă de cateva luni de la astfel de conferinţe de presă, Niculae Bădălău a surprins presa, declarand că, cel mai probabil se află la ultimul mandat de parlamentar şi în calitatea de om politic, în contextul în care se va hotări dacă să plece sau nu la Curtea de Conturi.
“Incă nu m-am hotărât cu privire la plecarea mea la Curtea de Conturi, dar încep să am o vârstă şi cred că e cazul să vină şi alte figuri. Sunt de 30 de ani in politica şi probabil unii s-au săturat de faţa mea şi de modul meu de a face politică. Credeţi că în 30 de ani nu am avut oferte de la alte partide? M-am plimbat şi pe la Cotroceni să mi se spună cât de deştept şi de frumos sunt…” a declarat senatorul Niculae Bădălău”.

Un comentariu

  1. … Cea mai inteleapta decizie. Nu avem nevoie de un „politician” cu limbaj de cartier, needucat, desi probabil ca are niste „diplome” cumparate, la fel ca atatia altii.Doar ca si-a albit dintii la refuz nu inseamna ca stie sa faca politica.Halal oameni promovam.

Comentariile sunt inchise