Bădălău “virusează” PRO România în nordul judeţului

Joi, 2 iulie, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele filialei din Giurgiu a partidului PRO România, a declarat că PSD transmite semnale “virusate” în judeţ, informaţii prin care se induce ideea unei alianţe preelectorale a social democratilor cu PRO România:
Vreau să critic aceasta atitudine pe care o are PSD în momentul de faţă, în ceea ce priveşte informaţiile pe care le transmite în teritoriu despre alegerile locale. Sunt informaţii care fac trimitere la o alianţă preelectorală pe care ar face-o PSD cu PRO România… Aceste informatii sunt lansate mai ales în nordul judeţului, unde patronul spiritual, domnul Niculae Bădălău, păstoreşte organizaţiile de acolo.
Oamenii care sunt membri ai PRO România sunt atenţionaţi că vor fi liste commune, să nu se mai zbată, si de aceea, aş vrea să vă spun răspicat că nu vor fi liste comune. S-a decis la nivel central ca fiecare judeţ să-şi aibă propria politică şi la noi, în Biroul Permanent Judeţean, s-a hotărât să avem liste proprii, candidaturi proprii, atât pentru primari, cât şi pentru consilierii locali. Acolo unde PRO România nu va avea organizaţii, liderii locali vor putea să susţină un candidat sau altul”, a declarat Noruţ Stănişteanu.
Norut Stanisteanu a mai precizat ca în ultima vreme, organizatia judeţeana “a fost virusată” de alte forţe din exterior…
„La un moment dat aveam 36 de organizaţii în judeţ şi chiar dacă am reuşit să mai adăugăm câteva la număr, în acelaşi timp am mai pierdut alte câteva, cum ar fi la Greaca, ce a plecat spre PNL şi la Cosoba, care a spus că nu mai vrea să intre în nicio conjunctură politică… In momentul de faţă avem doar 35 de organizaţii, însă nu renunţăm la targetul nostru, de a sări de 40 de organizaţii, să avem candidaţi în minimum 40 de localităţi din judeţ şi să trimitem reprezentanţi în toate cele 54 de circumscripţii locale şi în toate secţiile de votare” a mai spus Stănişteanu.