Bataie de joc pe banii publici…

Bataie de joc pe banii publici...
Bataie de joc pe banii publici...

De cateva zile, mai ales in zilele fara ploaie, lucratorii de la Servicii Locale SA s-au apucat seriso de treaba… Si ce treaba… Marcajele rutiere de pe soselele din municipiu trebuie date cu vopsea… Numai ca, vineri pe la orele pranzului, viceprimarul Alexandru Vladu a stopat lucrarile. Pe buna dreptate.

„In aceasta dimineata am vorbit cu conducerea de la Servicii locale si le-am spus sa nu mai dea cu vopsea peste praf si tarana… Sa dea cu maturile, sa curete bine locurile unde se vopseste si abia apoi sa se treaca la vopsit. Am fost sesizat ca nu se intampla asa, am venit la fata locului si constat ca isi bat joc de banii publici… Asa ca am spopat luicrarile, pana cand se fac asa cum trebuie… Nu ne mai facem bine, de aceea merg lucrurile asa…”, a precizat viceprimarul.

Mentionam ca seful de la Servicii Locale nu se afla in oras, iar muncitorii si sefii de echipa se faceau ca lucreaza… Numai ca lucrau pe si cu banii publici si de aceea asteptam masurile pe care le va lua conducerea primariei…