Candidatul PSD la Primăria Putineiu, Racman Biţă: „Tot ce s-a scris la adresa mea este o minciună scornită de Gheorghe Breazu”

După ce, într-o publicaţie locală, a apărut un articol denigrator la adresa candidatului PSD la funcţia de primar al comunei Putineiu, Racman Biţă, acesta a oferit presei locale precizări cu privire la articolul intitulat: „2.000.000 de euro pentru înlăturarea unui primar PNL din Giurgiu”.
„Această înregistrare este făcută anul trecut, fără ca eu să fiu prezent la acea întâlnire, care a avut loc în luna august 2019, și fără a avea legătură cu vreo persoană care se afla acolo în acel moment. Menţionez că, la momentul acelor declaraţii, nu făceam parte din niciun partid politic şi nu mă gândeam, la vremea respectivă, că o să candidez pentru funcția de primar al comunei, decizia de a candida fiind luată în urmă cu aproximativ 2 luni. Repet, nici nu mă aflam în localitate când a fost făcută înregistrarea şi acest lucru se poate dovedi.
Doresc să precizez şi că, la momentul acelor declaraţii, primarul ales în funcţie era din partea PSD, nu cum s-a declarat că a fost vorba despre primarul PNL. Tot ce s-a scris la adresa mea este o minciună scornită de fostul primar PSD, actual candidat PNL Gheorghe Breazu, văzând că pierde teren în faţa mea”, a declarant candidatul PSD la Primăria Putineiu, Racman Biţă.
Comandat de Partidul Social Democrat, Organizatia Judeteana Giurgiu, produs de SC PROIMAGE GRUP SRL, CUI mandatar financiar: 21200019