Cat mai conteaza PSD Giurgiu?

Cat mai conteaza PSD Giurgiu?
Cat mai conteaza PSD Giurgiu?

Cat mai conteaza PSD Giurgiu in calculele electorale din municipiu si judet? Mai deloc.
Sa argumentam:
Liderul de la tineret (TSD) a fost inlocuit deja cu un personaj destul de controversat, cantat prin toate tabloidele centrale. Niciun fel de experienta, niciun pic de credibilitate. O functie acolo si atat. Sa fie, si sa se plateasca niste datorii.
Presedintele de la municipiu, ladislau Pick este deja pe faras, iar inlocuirea lui este deja ca si facuta. Cel putin asa se lauda Cristian Marciu, cel care-i va lua locul. Ce stiu oamenii despre Marciu? Unii nu stiu nimic, altii stiu ca avea un slogan electoral de toata jena – vi-l mai amintiti? „Marciu, primar, Marciu, primar!!!”, de ne curgea sange din urechi. Altii au auzit ca ar fi locuit o perioada cu chirie in Prefectura… In rest – un ridicator de maini in Consiliul Judetean, care s-a dat cu cine a mai avut de dat cate o lucrare (in constructii).
Ion Moldoveanu? Fost secretar (general sau executiv?) al PSD Giurgiu. Omul pe mana caruia „a pierit” Niculae Badalau de pe scena politica. Ne e greu sa-l acuzam pe interimarul PSD actual – acelasi Badalau – ca ar fi masochist. Altele trebuie sa fie dedesubturile…
Pe surse se stie ca Badalau ar fi negociat deja pozitia sa la alegeri, impreuna cu Iliescu si Anton.
Un fel de pact al celor trei muschetari: toti pentru unul si fiecare pentru sine. Adica ajutor reciproc: Iliescu – primaria Giurgiu; Anton – Consiliul Judetean; Badalau – functia de deputat intr-un colegiu. Cartile sunt facute.
Depinde daca PSD Giurgiu mai are cu cine iesi la vot!