Ce demisii poate atrage… demisia directorului TAROM

dir. taromDirectorul general al companiei de stat TAROM, Eugen Davidoiu, și-a dat demisia in aceasta dimineata din fruntea companiei! Dupa ce la sfarsitul saptamanii trecute “murea” cu TAROMUL in brate… Decizia acestuia vine după ce la ultima şedinţă de guvern, premierul Mihai Tudose l-a criticat pe ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, dar si managementul companiei Tarom, care in ultimul an a inregistrat pierderi de peste 104 milionane lei.
Astazi de dimineata, trezindu-se cu Corpul de Control al Primului Ministru pe cap, Davidoiu a deminionat brusc.
Surse oficiale au declarat ca premierul i-ar fi cerut ministrului Razvan Cuc sa aleaga între propria demisie si renuntarea la directorul TAROM, iar ministrul transporturilor ar fi cautat in van sustinere de la partid (PSD). Sursele spun ca in urma discutiilor de la partid, Razvan Cuc a decis sa renunte la directorul Tarom, acesta din urma demisionand.
Daca in politica romaneasca se intampla ca in… publicitate (unde o reclama atrage dupa sine alta reclama), ar trebui sa ne asteptam la o alta demisie din ministerul transporturilor. Sau la o demitere? Ori la vreo remaniere. Vom vedea dupa sedinta Cex a PSD de joi, 24 august…