Ce drumuri s-au mai modernizat in judetul Giurgiu

In conferinta de presa sustinuta joi, 01 august la sediul PSD Giurgiu, presedintele Consiliului Judetean, Marian Mina a facut o trecere in revista a ultimelor lucrari care se desfasoara sau sunt in curs de desfasurare pe teritoriul judetului.
Parte din aceste lucrari sunt efectuate cu bani europeni… Presedintele Consiliului Judetean Giurgiu si-a inceput declaratia spunand ca, desi este perioada concediilor, cei de la CJ nu au vacanta…
“Miercuri, 31 iulie am semnat un alt proiect european, pentru DJ 601 – tronsonul care a ramas nemodernizat, pana la intersectia cu DN 61. Este vorba de un proiect transfrontalier pe Programul Interreg, cu o valoare de circa 2,6 milioane de euro. Acest drum face legatura intre nordul judetului si autostrada A 1, deservind si comuna Crevedia.
In urma cu cateva zile am semnat cu ADR Sud muntenia si contractual de modernizare a DJ 503 si suntem in discutii inaintate cu MDRAP pentru DJ 504.
Colegii mei din CJ au efectuat astazi receptia lucrarilor de modernizare la DJ 504A, proiectul European care trebuia sa fie finalizat de acum 4 ani, pentru care am reziliat contractual. Astfel, lucrarile au fost finalizate cu bani de la bugetul CJ Giurgiu.
Tot astazi, colegii mei din CJ au participat la receptia lucrarilor la DJ 151 E, care a fost reabilitat si modernizat prin PNDL.
In acest moment, cred ca drumurile judetene din Giurgiu arata mai bine decat drumurile nationale care strabat acest judet” a concluzionat Marian Mina.