Ce mai pasaresc ciripiturile despre Agentia de Mediu

Ce mai pasaresc ciripiturile despre Agentia de Mediu
Ce mai pasaresc ciripiturile despre Agentia de Mediu

Se pare ca la Agentia Nationala pentru Protectia Mediului Giurgiu, a imprastiat cineva praf de samanta de scandal…

Conform site-ului institutiei, director executiv este Popescu Ioana – cu tot cu „pacatele” ei de pedelista. Si care, pe deasupra este in a doua zi de preaviz. Motivul este simplu: i s-au transmis semnale ca asa ar fi bine, simte si ea care-i mersul politicii dambovitene si a facut un gest unilateral si… firesc.

Numai ca a venit zmeoaica – Petrus – care pune Agentia in cius… Stimabila doamna a venit pusa pe rele si pe facut ordine. Ordinea ei. Parole la calculatoare, directoarea (inca in functie) sa paraseasca biroul, sa-l elibereze pentru ca acolo, nu-i asa, e locul mostenit de Petrus (care pune Agentia-n cius). Si uite asa, s-a pricopsit stimabila, cu o plangere penala pentru abuz in serviciu.

(Ine)stimabila doamna a afirmat, soptesc „pasaricile” care zburda pe la ferestrele institutiei, ca: „Bai fetili, de azi au sunt stab aici, asa ca bagajelili si carel, fistecare pe unde apucati…”.

Ba am mai auzit un ciripit ciudat: U.I.T., U.I.T., U.I.T., UIT – Unitatea de Implementare Proiecte), ca s-ar fi apucat sa si semneze „actili”, desi, asa cum spuneam, institutia are, inca, un director executiv.

Daca pana acum, doar banuiam, de azi avem certitudini, si trebuie sa lansam un avertisment: apropierea de Lucian Iliescu dauneaza grav comportamentului.

N.R. Nu vrem sa fim intelesi gresit. Ioana Popescu sa-si duca crucea de… pedelist. Dar si Gabriela Petrus, sa-si revizuiasca modul in care vrea sa puna Agentia… in cius. Nemaivorbind de faptul ca nu intelegem cum de unii „mostenesc” cate un post de director pe viata. Chiar nu mai avem tineri destepti, capabili sa faca fata postului, tineri cu deschidere si alt comportament – fara tare comunistoide… Cand cei care fac numirile vor intelege ca tinerii sunt sansa noastra, avem sperante ca… mediul va fi unul mai sanatos.