Ce spune Valentin Adrian Iliescu despre posibilitatea de a ajunge prefect de Giurgiu

Valentin-Adrian-IliescuPe site-ul local “Giurgiu-tribune” a aparut un articol care “ne-ar fi bucurat… in loc sa ne intristeze”. Articolul poate fi citit aici: http://giurgiu-tribune.ro/2018/03/06/daca-n-ar-fi-de-plans-ar-fi-de-ras/ .
Concret, este vorba despre posibilitatea ca fostul ministru si sef al pedelistilor din Giurgiu, fost vicepresedinte al PSD, etc. – Valentin Adrian Iliescu (VAI) – sa fie in carti pentru inlocuirea din functie a prefectului de Giurgiu – Carmen Nina Crisu.
Contactat telefonic, Valentin Adrian Iliescu s-a aratat surprins de intrebare (omul nu citise articolul) si ne-a spus ca nu stie nimic de “chestia asta”…
“Nu stiu nimic de chestia asta. Nu am citit, in ce publicatie a aparut? Nu am fost contactat de nimeni, eu imi vad de treaba mea… Am facut un pas inapoi si credeti-ma ca nu meritam ce mi s-a intamplat…
Nu am calcat pe cadavre cat am reprezentat judetul Giurgiu… Pacat de judetul acesta, ca politicienii in loc sa se bata pentru oameni, pentru proiecte, se lupta pentru interese personale, pentru putere” a declarat Valentin Iliescu.