Cine este “toxicul” si “nepriceputul” pe care Marin Anton il vrea… plecat pana in alegerile europarlamentare

Daca v-ati gandit la ministrul Niculae Badalau, va inselati. Liderul PNL Giurgiu, Marin Anton a coborat putin mai jos si “se bate” cu omologul sau de la PSD – presedintele organizatiei, Marian Mina. Pe care liderul liberal nu-l mai vrea si nu il mai vede in functia de presedinte al CJ…
„In maximum sase luni ne dorim ca Marian Mina sa fie inlocuit de la conducerea Consiliului Judetean. Trebuie sa dispara! Marian Mina este toxic si nepriceput!”, a declarat Marin Anton.
Liderul PNL Giurgiu a descris si modalitatea prin care va “executa” aceasta “manevra”, pornind de la rezultatele ultimelor sondaje de opinie, care plaseaza PNL la un scor aproape egal cu al PSD la nivel national (la nivel local procentul recunoscut de Marin Anton este intre 15-20 la suta).
“Am inceput sa incheg o formatie in Consiliul Judetean, care sa voteze impotriva lui (Marian Mina – N.R.). Consilierii judeteni asculta de cel care l-a pus pe lista, iar acela este primarul, asadar va vota cum ii va spune primarul care l-a propus. Ori, in acest moment, in PSD Giurgiu sunt mai multe tabere, iar majoritatea primarilor sunt nemultumiti si isi dau seama de unde bate vantul.
Vreau ca Europarlamentarele sa ne prinda cu un presedinte de CJ nou, caruia sa ii pese si de oameni, nu mumai de buzunarul propriu”, a declarat Marin Anton.