Coincidenta bizara: Una calda, alta rece pentru Bogdan Bratu

In urma cu mai bine de un an, Bogdan Bratu a fost demis (cu cantec) din functia de sef al DRDP Craiova. Chestiuni pur politice, se vorbea pe atunci.
Giurgiuveanul nostru a actionat aceasta decizie (ilegala, spunea el) in Instanta si iata ca Justitia i-a dat dreptate: hotarare definitiva si irevocabila, astfel ca Bogdan Bratu a fost repus in functie de catre Consiliul de Administratie al DRDP Craiova.
Numai ca, ghinion… Abia ce si-a luat Bratu in primire biroul din Craiova, ca, in aceeasi zi, ANPC-ul “i-a calcat” firma din Giurgiu – coincidenta, nu-i asa?
Si, “ca sa fie bine sa nu fie rau”, ANPC (Agentia Nationala a Protectiei Consumatorului) a suspendat activitatea societatii lui Bogdan Bratu (restaurant, catering, etc) pe o perioada de cateva luni. Sursele noastre vorbesc ca la acest desant al ANPC ar fi fost prezenti, in persoana, chiar presedintele si vicepresedintele ANPC, desigur, sa dea greutate evenimentului si sa se asigure ca “treaba merge conform ordinului primit”.
Sigur ca asaltul ANPC ar putea fi doar o coincidenta, insa nu ne putem abtine sa nu-l admonestam si pe Bogdan: “Asa-ti trebuie Bratule, daca faci pipi pe linia partidului si te pui contra interesului national”.
Anne P.C.

Un comentariu

  1. Cum a suspendat ANPC activitatea, cand magazinul de vis a vis de Maiorescu este deschis si are clienti…SI PRODUSE, pe deasupra…! 😀 😀 😀 Mai usor cu „informatiile”

Comentariile sunt inchise