Comunicat de presa – PNL a pus toate tunurile pe prefectul Carmen Nina Crisu

pnlUn comunicat de presa al Biroului Politic Judetean al filialei Giurgiu a PNL, care ne-a fost trimis la redactie astazi, 22 martie 2018, ne-a atras atentia prin tonul dur si acuzator la adresa prefectului judetului – Carmen Nina Crisu.
Va prezentam mai jos continutul acestui comunicat:
„COMUNICAT DE PRESA
Biroul Politic Judetean si presedintele Partidului National Liberal filiala Giurgiu , domnul Marin Anton, au luat act cu tristete si cu profunda ingrijorare de lipsa de reactie si de comunicare a institutiei prefectului judetului Giurgiu , personal a doamnei prefect Crisu Nina Carmen in fata acestor fenomene care ingreuneaza traiul locuitorilor judetului Giurgiu.
Fenomenele meteorologice din ultimele zile , fenomene nespecifice acestei perioade a anului, si ne referim la caderi de precipitatii sub forma de polei si nisoare au generat multiple probleme locuitorilor judetului Giurgiu: accidente rutiere, caderi ale retelelor de alimentare cu energie electrica si inundatii .
INMH anunta cod portocaliu de ninsori si viscol pentru intreaga parte de sud a tarii.
Prefecturile tuturor judetelor din sudul tarii emit comunicate de presa cu privire la masurile ce vor fi luate pentru minimalizarea efectelor negative ale viscolului cu exceptia Prefecturii judetului Giurgiu.
Ce aveti de gand doamna prefect ?”
N.R. Nu suntem nici pe departe fani ai prefectului Lavinia Crisu, insa trebuie sa mentionam faptul ca in ultima perioada, la redactiile ziarelor locale s-au primit nenumarate comunicate de presa ale Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, al carui presedinte (si semnatar) este… Nina Carmen Crisu, prefect al judetului Giurgiu si presedinte al CJSU.