Comunicat important pentru Giurgiu

Comunicat important pentru Giurgiu
Comunicat important pentru Giurgiu

Ziua de 24 februarie va fi ziua anuntului candidatilor PDL pentru alegerile locale. Cel putin asa a precizat Marin Anton, presedintele PDL Giurgiu:
„In data de 24 februarie voi da publicitatii anuntul cu toti candidatii PDL la alegerile locale – atat la primaria municipiului Giurgiu, cat si la primariile comunelor”.
Sigur ca nu vor fi surprize de proportii, asa ca ne asteptam sa aflam ca la Comana va fi Enache, la Ghimpati – Carapanceanu, la Roata – Ghidanac, la Mihailesti – Mihai Dobre, la Giurgiu – Robert Cristoi… Celelalte nominalizari vor fi doar de umplutura, fara sanse prea mari de… castig.

6 comentarii

  1. Howdy would you mind letting me know which hosting company you’re using? I’ve loaded your blog in 3 different web browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most. Can you recommend a good hosting provider at a honest price? Cheers, I appreciate it!

  2. / Din eexirpenta mea, pentru a mentine o relatie autentica si de calitate (lucru care probabil nu ne intereseaza intotdeauna) cu persoana careia ii adresam critici e important sa ascultam la fel de mult pe cat vorbim. Sa ii aratam ca ii intelegem punctul de vedere e important, da, cata vreme i-am lasat mai intai spatiu sa-si expuna acest punct de vedere. Daca nu facem asta, riscam sa vorbim despre ceva ce e doar o presupunere a noastra si prin asta tocmai ii aratam ca nu-i intelegem punctul de vedere, fiindca nici macar nu-l cunoastem. Asadar as adauga la lista din articol: Asculta-i punctul de vedere si incearca sa-l intelegi .

  3. unguras spune:DA SI NOI AM VREA SA VEDEM BISERICA SI PROGRAMELE LIVE.LA NOI NU AVEM ISERICA ROMINA DECIT LA 150KM, si am putea sa ne vedem si mtslaiue unchi si verisorii cu aceasta ocazie.DACA AR FII MAI APROAPE MUNTELE SIONULUI DE NOI AM MERGE TOTDEAUNA. MULTA PACE DANIEL SI ANNAMARIA UNGURAS

  4. Primarul de la Comana scoateti-l de pe lista, va fi arestat pana la alegeri.A furat motorina de la primarie si a folosit-o la asociatia lui agricola,face contrabanda cu tigari fara timbru la magazinul sau din satul Vlad Tepes,fals si uz de fals in acte publice etc,etc sunt o mica parte din indeletnicirile acestui p.d.l.-ist.

    1. Eu as dteerca blogul Madalinei Rezarvatia Naturala a Sentimentelor si as ruga toate forurile abilitate, s-o protejeze de nimic , ignoranta, prost-gust si indiferenta!Se va putea vizita numai daca sunteti fiinte umane prin excelenta, adica:stiti sa rideti, sa plingeti, sa suferiti, sa daruiti, sa va doara, sa mingiiati, sa urlati, sa iubiti chiar daca uriti, sa va-ndoiti, dar mai ales daca stiti sa credeti!Incepind de .ieri!!!!:)

Comentariile sunt inchise