Confuzii între Badalau si… Palalau?

Miercuri, la Parlamentul României, pe holul de la biroul liderului TSD, Nicolae Banicioiu, s-au întâlnit, nas în nas, George Palalau si Razvan Ispas. Fiecare din ei ar vrea sa fie liderul de facto al organizatiei TSD Giurgiu. Asa ca, pe modelul seniorilor, s-au dus la „comisia de împaciuire” formata din… stomatologul Banicioiu.

Confuzii între Badalau si... Palalau?
Confuzii între Badalau si... Palalau?

Nu ca am fi avut microfoane pe acolo, însa am aflat „pe surse” ca a fost o confruntare care pe care, din care nimeni nu a iesit învingator. „Rabinul” Banicioiu le-a dat dreptate amândurora.
Sa nu omitem faptul ca lui Palalau i-a mai dat o sansa… Banicioiu l-a sunat pe Niculae Badalau si l-a întrebat daca îl primeste la organizatia de seniori pe Georgica.
Se pare ca Badalau a zis ca „da”, iar Palalau a acceptat. Macar asa, de dragul apropierii numelor lor, despartite de o litera.
Sa vedeti confuzie de-acum între Badalau si Palalau…

Un comentariu

  1. The very crux of your writing while sounding agreeable at first, did not really settle properly with me personally after some time. Somewhere throughout the sentences you actually were able to make me a believer unfortunately only for a very short while. I still have a problem with your leaps in logic and one would do well to fill in all those gaps. When you actually can accomplish that, I would certainly be amazed.

Comentariile sunt inchise