Consilierul judetean PNL, Florian Velicu – Drept la replica

drept la replicaIn urma aparitiei in editia online a publicatiei Opinia giurgiuveanului a unei analize a sedintei de Consiliu Judetean din 18 ianuarie, cu titlul “Astăzi La CJ s-a jucat piesa ,,Penibilii”, în regia PNL”, consilierul liberal Florian Velicu ne-a transmis un drept la replica pe care il publicam integral, asa cum ne-a fost transmis:

„Drept la replica.
Subsemnatul Velicu Florian, având calitatea de consilier județean, în cadrul C.J. Giurgiu, va solicit publicarea acestui drept la replică, document menit să aducă clarificari cu privire la anumite minciuni, acuzații si nu în ultimul rând jigniri, toate acestea inserate în conținutul artcolului de astăzi 18.01.2018, de către publicația dumnevoastră, sub titulatura: Astăzi La CJ s-a jucat piesa ,,Penibilii”, în regia PNL.
Motivele pentru care am recurs la acest mod de a clarifica lucrurile sunt legate atât de dorința unei informării corecte a cetățenilor, cât si din dorința de a clarifica aspectele legate de nerespectarea Legii, cu privire la convocarea ședințelor CJ, precum și termenul minim stabilit pentru o astfel de convocare (dat fiind faptul că aceste termene diferă în funcție de felul ședinței care se dorește a fi convocată și de urgența cu care anumite proiecte trebuiesc adoptate).
Drept urmare, ați făcut referire la intervenția mea cu privire la titulatura proiectului ce viza transmiterea în administrare către CNI a amplasamentului Spitalului, cum că intervenția nu este pertinentă si drept urmare ați catalogat-o ca fiind similară cu situații întâlnite numai in anumite locații din Bălăceanca, Săpoca etc.
Dacă prin simpla solicitare de completare a titulaturii proiectului de HCJ, cu scopul și perioada pentru care bunul imobil urmează a fi cedat reprezintă aberații si merită sa fie catalogate așa cum ati facut-o dumneavoastră, dați-mi voie să vă contrazic.
Un alt aspect pe care l-ati catalogat greșit și totodată l-ați amendat cu concluzii pripite urmate de cuvinte jignitoare la adresa mea, este cel legat de invocarea faptului că mi-a fost imposibil să deschid (pe telefonul personal) mailul cu materialele trimise ieri dupa amiază(ora 15) și că argumentația invocată cu privire la necesitatea uni program special pentru ca documentul să poată fi deschis ar fi o aberație din partea mea și pe cale de consecința v-ați permis să ma asemănați cu un alt coleg, trăgând și concluzii menite a mă pune într-o lumină prostă cu orice preț.
În concluzie, dumneavoastră considerați că este normală și legală invocarea urgenței convocării unei ședințe de îndată, folosindu-se drept motivație o discuție telefonică avută intre CJ Giurgiu și CNI, fără a se atașa proiectului de HCJ niciun document official? În acest caz eu nu mai am nimic de comentat! Însă, atâta timp cât nu vă apasă pe umeri responsabilitatea votului( ca în cazul consilierilor) vă pot înțelege abordarea dar, până la jigniri, acuzații nefondate, denigrări și nu în ultimul rând adevăruri distorsionate.

În speranța că veți publicării acest document și totodată veți înțelege corect nemulțumirile și clarificările, nu-mi rămâne decât să vă solicit analizarea situației și dacă este nevoie să vă cereți scuzele de rigoare.
Să auzim numai de bine!

18.01.2018 Consilier județean,
Florian Velicu

2 comentarii

  1. Tentativa asta de precizare nu e altceva decat un demers jalnic al acestui individ extrem de ipocrit si de fals! Velicu nu e decat un frustrat care isi roade unghiile acum ca nu a stiut cu cine sa joace. iar acum deconteaza! Frustrarea este forma de manifestare cea mai des intalnita a ”luzărilor”. Lasa Velicule, mai sunt doar 2 ani si jumatate pana la alegerile urmatoare. Cand nu o sa mai fii ales pe nicaieri, ce credeai?

Comentariile sunt inchise