Consiliul Judetean nu are scoli in… obiectul de activitate!!

Nenea Iancu este mai actual ca oricand… Celebra fraza, „Famelie mare, renumeratie mica dupa buget” – spusa de politaiul Pristanda prefectului Tipatescu in prima scena din „O scrisoare pierduta” poate fi translatata si in discutiile si diferendele care privesc bugetul pentru anul 2014…

„Primarii multe, pretentii mari, dar buget mic”, ar suna declaratia presedintelui Consiliului Judetean Giurgiu, Vasile Mustatea. Referindu-se la declaratia senatorului Badalau, care spunea ca social democratii vor negocia bani mai multi pentru scoli si sanatate, seful CJ a facut o derclaratie soc:

„Consiliul Judetean nu are scoli in obiectul de activitate… Scolile apartin de administratiile locale, care trebuie sa isi aloce sume in bugetul propriu pentru intretinerea acestora. Mai mult de atat, nici nu se pune problema unor sprijine financiare, iar in situatii speciale, acestea vor fi limitate…

In ce priveste sanatatea, avem obligatia sa sprijinim spitalul de la Izvoru si spitalul de urgenta Giurgiu”, a precizat Vasile Mustatea intr-io conferinta de presa.

Un comentariu

  1. Dl. Mustatea uita ca avem un parlamentar de Giurgiu care este Ministrul Finantelor… si ce crezi? Chiar din PNL! Are la dispozitie un buget pentru urgenta de 500 milione €!!! NU EXISTA BANI OAMENI BUNI??? Din cauza asta este Giurgiu clasat penultimul in tara pentru ca avem niste „sefi” INCAPABILI!!!

Comentariile sunt inchise