Constantin Buduru, “candidatul de serviciu” pentru partidele de buzunar

Anul 2020 este, asa cum bine stim, un an electoral incarcat, in care avem alegerile locale si alegerile parlamentare (sau, din milostivenia PNL, anticipate in aceasta primavara, in loc de parlamentarele din toamna).
In partidele mari se fac calcule, se studiaza sondajele pentru alegerea sau numirea candidatilor la primarii… Pentru noua lista de parlamentari si de consilieri judeteni se stie regula: cine cotizeaza mai consistent.
In partidele mici insa, cele de buzunar, care dau iepurasii electorali, situatia este ceva mai simpla: pretentii mici, bazin de cautare imens – scapatatii politicii, foste trompete – nu conteaza istoricul politic, candidati sa fie.
Dupa ce a stat “la conservare” aproape doi ani, Constantin Buduru s-a trezit ca este curtat, nu de un partid, ci de trei formatiuni politice. Intre noi fie vorba, toate trei nu fac la Giurgiu cat scorul UDMR-ului…
Ultima intalnire a lui Costica Buduru a fost cu deputatul PMP, Stefan Burlacu, parlamentar care se ocupa “direct si personal” de organizatia din Giurgiu.
Cu putin inainte sa ne bata colindatorii pe la usi, giurgiuveanul caruia i se cantase deja prohodul politic, a iesit din amorteala si a mai avut doua intalniri: cu Dan Voiculescu (PPU-SL) si cu Laurentiu Rebega de la PRO Romania.
N.R. Pe vremuri, la un post TV era o emisiune cu un nume interesant: “Atentie la magarus!”