Constantin Buduru (se) „joaca” in liga mare…

buduruConsilier judetean si director al Muzeului Judetean, Constantin Buduru a prins gustul politicii cu multi ani inainte. Singurul succes notabil al lui Buduru in politica judeteana a fost doar atunci cand a umflat balonul numit ApR si l-a propulsat in liga I pe Dumitru Beianu. De atunci Buduru se multumeste cu firimiturile de la masa potentatilor, rezultatele lui fiind catalogate doar o autocautare, o bajbaiala dupa un partid care sa-l reprezinte si sa-l recunoasca.

Surse autorizate ne-au confirmat faptul ca Buduru va fi introdus in sondajul intern al PNL Giurgiu la categoria… independent, alaturi de „numele grele”: Nicolae Barbu, Norut Stanisteanu, Nicolae Florian, Toma Petcu sau Dumitru Beianu. Buduru nu are prea multe sperante de la acest sondaj, vrea sa stie cum se pozitioneaza pentru localele din 2016, stiindu-se faptul ca il bate gandul (rau) sa atace primaria…

In acest context, zilele trecute, Costica Buduru a avut o discutie telefonica cu consilierul si confidentul lui Traian Basescu – Dorel Onaca. Ideea era ca PMP sa il sustina pe Buduru in cursa pentru Primaria Giurgiu. Se pare ca dialogul a intrat in impas din doua motive: interferente ale semnalului si… interferenta „pe fir” a lui Ionel Dinu – presedintele PMP Giurgiu, care i-ar fi aratat lui Buduru degetul mijlociu (jumatatea lui cinci).

Contactat telefonic, Ionel Dinu a precizat (jumatate in gluma, jumatate in serios):

„In PMP Giurgiu nu intra nimeni fara acordul meu, iar in ce priveste o eventuala candidatura a lui Buduru, este exclus… Ce sa puna dom’ne pe liste? Pe cine sa puna? Pe el si pe rudele de gradul intai? Si tot nu completeaza lista…Pai, daca pleaca Buduru de la Muzeu, e mare pacat – dispare Muzeul…”, a declarat Dinu.

Cu toate acestea, Constantin Buduru nu renunta si a declarat in exclusivitate pentru Opinia Giurgiu ca va candida din partea Partidului Ecologistilor. Sa se inverzeasca dusmanii…

5 comentarii

 1. Dar cu intelighentzia nu prea sta stralucit !!!E tzaranush si incult!
  S-a coborat la a cersi de la Mustatzea functia de DG la muzeul de istorie!
  E palaria prea mare pt el.

 2. Asa este, lumea s-a saturat de partidele mari ! Unde sunt partide mari sunt si interese mari, fara sa mai vorbim de sumele imense de bani care sunt vehiculate.
  Din 1990 numai partide mari ne conduc si rezultatul se vede peste tot: in buzunarele noastre, in nivelul de trai, in educatie, invatamant si exemplele pot continua, chiar si la nivellul unui orasel de provincie cum este Giurgiu. Bineinteles ca in gastile de la varf rezultatele sunt altele ! Astazi conduc unii si sunt protejati altii, ca nu se stie cine va conduce maine si puterea rechizitoriilor este mare !!! Si asa apare lantul slabiciunilor din care pierdem noi, alegatorii de buna credinta care suntem mintiti in fiecare zi de unii care tocmai ei ar trebui sa fie exemple de onestitate.
  Asa ca dintre toti si eu, tot Buduru !

 3. Oricat ar spune unii, Buduru Costica este cel mai curat dintre toti candidatii la Primarie.
  De fiecare data lumea voteaza cum voteaza, apoi isi plang pe umeri, unul altuia, ca primarul ori nu face nimic, ori face pentru el, ba ca nu il intereseaza si totul este in final de fatada.
  Personal si nu sunt singur, m-am saturat de smecheri, de promisiuni si in final sa ajungem de unde am plecat.
  Oare chiar nu v-ati saturat de oameni care „investesc” in campanii pentru ca apoi sa scoata cat mai mult ? Chiar nu sunteti constienti ca la ‘pomul laudat sa nu te duci cu sacul’ ???
  Prefer un om cinstit si care nu este agatat de vreun partid, cu alte cuvinte un adevarat independent, ceea ce imi garanteaza, mai mult decat cei care se ascund in spatele unui partid, ca nu va face jocul unora…
  Urmariti-l pe Costica Buduru in Consiliul Judetean si veti vedea ca asa este !

Comentariile sunt inchise