Cum se trage de brăcinari directorul Velicu cu premierul Orban

Așa reiese dintr-un drept la replică care ar putea avea motto-ul: “Rușinaru” să-ți fie, domnule Velicu! Dreptul la replică aparține directorului coordonator subunități din cadrul APDF – Rușinaru Doru, după ce în presa online a apărut un punct de vedere al tov. Velicu, care înfiera cu manie proletară faptul că un angajat al Companiei i-a spus ce avea în gușă… și-n căpușă.
Așadar, dupa un atac al domnului Velicu Florian, domnul Rușinaru a transmis un drept la replică, din care spicuim cateva pasaje care să releve modul în care Velicu(l) nostru are înclinații de… vechil.
“Menționez că după ce i-am prezentat documente care erau semnate și de dânsul s-a enervat și m-a jignit amenințându-mă că mă dă afară.”
“I-am spus că mă adresez CA de acest comportament și dumnealui mi-a spus că nu îl interesează de CA pentu că dânșii fac cum zice el că, sunt subordonații lui, iar eu Florian Velicu nu discut decât cu Premierul Orban.”
“A mai întrebat încă o dată dacă renunț la plângere și i-am răspuns că nu, s-a enervat foarte rău și mi-a aruncat delegația pe jos zicându-mi “ieși afară din biroul meu nesimțitule”, iar eu i-am spus că nu este biroul lui și este al Companiei amenințându-mă că sună la poliție ceea ce a și făcut.
În convorbirea telefonică cu poliția a menționat că are un individ care nu vrea să plece din biroul său, iar eu am completat că nu sunt un individ oarecare și sunt director în această Companie.”
Bine don’ director, halal să îți fie, după ce că ai blocat postul de director de la ADI-ul Consiliului Județean timp de aproape 6 luni, ai început să ai talente de mic dictator.
La țară, cand o vacă dădea cu piciorul în șiștarul de lapte, stăpanul avea o vorbă: Nea, boală, mancate-ar lupii!
N.R. Vă prezentăm mai jos și dreptul la replică, netrunchiat, trimis de Doru Rușinaru unei publicații giurgiuvene.