Cum si cine “face cartile” in ALDE Giurgiu?

ALDE xSurse din ALDE Giurgiu ne-au confirmat ca “El lider Maximo”, Toma Petcu a inceput sa “isi astearna” pentru localele din 2020.
Sursele noastre nu ne-au putut confirma daca intre Toma Petcu si Alexandru Vladu a avut loc vreo discutie pe aceasta tema, insa dupa modul in care s-a prezentat la ultima sedinta de Consiliu local, este limpede ca Alexandru Vladu banuieste ceva. Atitudinea sfielnica si faptul ca a avut doar doua interventii scurte ne arata ca “stirea” nu i-a picat tocmai bine la pipota domnului fost viceprimar.
Aceleasi surse ne-au informat ca lui Alexandru Vladu i se mai pregateste o “surpriza” care sa il scoata definitiv dintr-o ipotetica cursa spre primaria municipiului: inlocuirea de la sefia organizatiei municipale cu Ovidiu Andrei.
Nu ne-ar mica ca lucrurile sa stea chiar asa, stim cu totii ca Toma Petcu si Ovidiu Andrei si-au dat mana si concursul la ridicarea dar si (de)caderea lui Lucian Iliescu, isi cunosc reciproc metodele, sunt fondatori ai ALDE sub toate aspectele si denumirile acestuia, pe cand Alexandru Vladu a fost doar solutia necastigatoare (solutia de avarie) pentru localele din 2016.