Publicat : Dum, oct. 14th, 2018

Daca pozele ar vorbi / Consens social democrat – Dialoguri pentru veridicitatea carora nu garantam

In doua poze si cateva replici am reusit sa sintetizam situatia creata in PSD Giurgiu de graba senatorului Niculae Badalau de a candida singur si pe repede inainte la presedintia partidului. Toata suflarea pesedista a stat cu sufletul la gura sa nu iasa pe locul doi…
Boicotata si contestata de trei primari din cela mai populate bazine electorale (municipiul Giurgiu, orasul Mihailesti si Ghimpati) si de deputatii Razvan Cuc si Andrei Alexandru, Conferinta judeteana de alegeri a trecut ca trenul prin gara si ar fi fost, spun contestatarii, nestatutara.
Contestatia depusa de „nesupusi”, gafele lui Niculae Badalau la nivel central si lupta interna pentru functii au stricat echilibrul si atmosfera in organizatia PSD.
Preimarul Barbu a declarat chiar ca nu se mai regaseste intr-un partid in care nu se respecta cartea de capatai – Statutul – amenintand ca „se va lepada de PSD”.
In cele doua fotografii – surprinse la Ziua pensionarilor – protagonistii au avut discutii pasnice si neutre, insa momentele surprinse sunt, trebuie sa recunoastem, delicioase.N.R. Dialogurile sunt imaginare, insa nu bagam mana in foc ca aceste dialoguri nu s-au intamplat in cu totul alte imprejurari.
Ion Diaconescu

Despre autor

-