De ce a fost revocat Bogdan Bratu din functia de director general regional al DRDP Craiova?

Desi toate publicatiile locale din Oltenia si administratiile locale pe raza carora actiona DRDP Craiova au avut numai reactii pozitive vis a vis de activitatea directorului Bogdan Bratu (fost consilier judetean PSD Giurgiu), acesta a fost revocat ieri din functie (18 aprilie) de catre Consiliul de Administratie al CNAIR.
Nu stim inca daca motivele revocarii au vreo tenta politica, insa despre aceasta revocare se vorbea in mediul politic giurgiuvean inca de anul trecut.
Presupunem doar ca despre anumiti oameni din Giurgiu nu trebuie sa se mai vorbeasca, indiferent cate realizari au avut. Acestia trebuie sa intre intr-un con de umbra din care sa nu mai iasa… Este o simpla presupunere, insa suportul acesteia are o baza solida in memoria recenta a altor “cetateni” care au calcat… pe becul politic.
Iata insa ce scrie pe contul sau de facebook, “proaspatul revocat”, Bogdan Bratu:
“Consiliul de administrație al CNAIR a decis, aseară, revocarea mea din funcția de director general regional al DRDP Craiova și detașarea pe o altă funcție.
Încă din prima zi în fruntea DRDP Craiova am știut că va veni ziua când trebuie să vă mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată, să va mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat în demararea proiectelor, proiecte ce azi sunt finalizate sau în curs de finalizare.
Am știut că va veni ziua în care trebuie să le mulțumesc angajaților de la districte, șefilor de districte, sefilor de secții, colegilor din regională pentru zilele și nopțile petrecute împreună.
Am știut că va veni ziua în care trebuie să mulțumesc pentru colaborare autorităților locale sau centrale din regiunea Oltenia pentru sprijinul necondiționat acordat.
Am stiut ca va veni ziua în care trebuie să-i urez succes noului director al DRDP Craiova, succes Alin Golumbeanu.
În această ultimă postare vreau, totodată, să-mi cer scuze dacă am deranjat sau am supărat pe cineva.
Vă mulțumesc”
N.R. Sa intelegem de aici ca Bogdan Bratu stia ca va fi revocat? Inseamna ca stia si motivele, de unde deducem ca la un moment dat le vom afla si noi? Intrebam pentru un prieten.. curios!