De ce au votat consilierii PNL, ALDE si UNPR parcarile?

CLRaspuns corect – sa poata merge in campanie electorala in zonele in care ii huiduiau giurgiuvenii…
Dupa ce au blocat si intarziat trei luni votarea acestor obiective necesare in cartierele orasului, la ultima sedinta a Consiliului local din acest mandat, consilierii au votat cu ambele maini proiectele de hotarare cu privire la amenajarea parcarilor din cartierul Tineretului. Asadar, proiectele au trecut cu unanimitate de voturi.
“Strategia” mintilor luminate din troika PNL-ALDE-UNPR a fost clara: intarzierea lucrarilor, in asa fel incat sa nu fie demarate de primarul Barbu in acest mandat. Pentru ca ei sa vina si sa spuna ca vor face aceste proiecte, in schimbul voturilor. Nu s-au gandit o clipa la faptul ca i-au servit pe tava primarului in functie, o tema de campanie electorala. “Strategia” a fost atat de… cusuta cu ata alba, incat nici macar motivele abtinerii nu au stat in picioare (virgule sau litere lipsa din anumite cuvinte, plus un numar de bloc scris gresit).
Cert este ca, intr-o veselie generala, toate proiectele au trecut, astfel ca primarul Nicolae Barbu a precizat ca in cel mai scurt timp aceste parcari vor fi realizate – este vorba de lucrari in urmatoarele locatii: blocurile H2, H3, L5, E1, L3, L4, Biserica Sf. Brâncoveni, blocurile E3, P1 – Grădinița nr.9 si blocurile P1, P2, 18/613.